Installatie-instructies voor je Ring-apparaten en -accessoires

Als je hulp nodig hebt bij het installeren van je videodeurbel, beveiligingscamera, Chime of Ring Alarm, kun je via onderstaande links naar de installatiehandleiding voor je product.

Ontdek hoe je de naam van je Ring-product kunt vinden in de Ring-app.

Ga naar:

Videodeurbellen

Klik hier voor de installatie en configuratie van alle videodeurbellen.

Beveiligingscamera's

Tip: als je liever een professionele installatie wilt, kunnen sommige Ring-apparaten worden geïnstalleerd door professionals van Amazon Home Services.

Chimes

Alarm

Klik hier voor de installatie en configuratie van Ring Alarm en accessoires.