Compatibiliteit met mobiele apparaten en de Ring-app

Werk de Ring-app op je appar(a)at(en) bij naar de nieuwste versie om gebruik te maken van de belangrijke prestatie- en beveiligingsupdates.

• Als je problemen ondervindt bij het updaten of openen van de app, verwijder je de Ring-app van je Android- of Apple-apparaat en installeer je de app opnieuw vanuit de App Store.
  • Het kan zijn dat je hierna de instellingen en voorkeuren van de Ring-app opnieuw moet instellen.

Volg deze handige tips om de nieuwste functies van de Ring-app op je telefoon of mobiele apparaat te krijgen:

1. Houd de Ring-app up-to-date
2. Werk het besturingssysteem van je mobiele apparaat regelmatig bij
3. Controleer of je apparaat werkt met nieuwe apps

1. Houd de Ring-app up-to-date

Door je Ring-app bij te werken met de laatste updates, beschik je altijd over de nieuwste functies in de app.

Als je wilt instellen dat al je apps automatisch worden bijgewerkt, gebruik je de onderstaande koppelingen om de instellingen op je mobiele apparaat te wijzigen:

Als je een bericht krijgt dat je geen gebruik kunt maken van een functie zoals verbeterde videokwaliteit of zicht vanuit vogelperspectief, moet je eerst proberen je Ring-app bij te werken.

Let op: bepaalde functies van de Ring-app of specifieke Ring-apparaten zijn mogelijk niet beschikbaar op oudere mobiele apparaten.

2. Werk het besturingssysteem van je mobiele apparaat regelmatig bij

Als je de meest recente versie van het besturingssysteem op je telefoon hebt, moet je je mobiele apparaat zo instellen dat dit automatisch wordt bijgewerkt naar de nieuwste versie van de software.

Gebruik de onderstaande koppelingen om je mobiele apparaat in te stellen op automatisch bijwerken naar het nieuwste besturingssysteem.

3. Controleer of je apparaat werkt met nieuwe apps

Sommige oudere mobiele apparaten hebben mogelijk geen interne onderdelen waarmee de Ring-app kan worden uitgevoerd. In deze gevallen werkt de Ring-app niet en moet je een ander, nieuwer mobiel apparaat zoeken om de app te installeren.

Hardware van mobiele apparaten

• Over het algemeen wordt een apparaat vier jaar na de introductie als verouderd beschouwd. Oudere apparaten werken mogelijk langzamer en krijgen geen beveiligingsupdates of andere verbeteringen meer.
  • Apple-producten worden beschouwd als vintage wanneer Apple ze meer dan vijf en minder dan zeven jaar niet meer verkoopt. Ze worden als verouderd beschouwd wanneer ze ten minste zeven jaar niet meer worden gemaakt.
  • Nieuwere Huawei-telefoons (zie onderstaand) hebben geen toegang meer tot de Google Play Store en kunnen de Ring-app mogelijk niet downloaden:
    • P40
    • P40 Pro
    • Mate 30 Series
    • Mate Xs
    • Honor 30 Series
    • OPPO
    • Vivo

Software voor mobiele apparaten

Klik hier voor de nieuwste systeemvereisten voor iOS, Android en FireOS.