De donkere modus gebruiken in de Ring-app

De donkere modus is op 23 mei 2022 uitgerold in versie x.51 van de Ring-app. Alle gebruikers kunnen binnenkort op iOS- en Android-apparaten de donkere modus instellen. Lees hier hoe je na kunt gaan of je de nieuwste versie van de Ring-app hebt.

De donkere modus is een functie die het contrast van app-vensters verbetert, zodat je de tekst gemakkelijker tegen de achtergrond kunt lezen. De donkere modus verbetert ook de leesbaarheid in een omgeving met weinig licht en verlengt de levensduur van je mobiele batterij.

De donkere modus kan alleen worden in- of uitgeschakeld in de instellingen van het mobiele apparaat of in de Ring-app. Als je de donkere modus inschakelt in de Ring-app, is deze alleen van toepassing op de Ring-app. Als je de donkere modus inschakelt in de instellingen van je mobiele apparaat, is de donkere modus van toepassing op al je apps.

Als je de donkere modus wilt gebruiken, moet je mobiele apparaat worden bijgewerkt naar besturingssysteem iOS 13 of Android 10. Je moet ook de nieuwste versie (x.51) van de Ring-app gebruiken.

De donkere modus inschakelen in de Ring-app

• Tik op de drie lijntjes linksboven in het scherm
  • Scroll omlaag in het linkermenu naar Weergave
    • Tik op Weergave
      • Selecteer Automatisch om de instellingen van je mobiele apparaat over te nemen
      • Selecteer Uit om op de meeste vensters een lichte achtergrond te behouden
      • Selecteer Aan om over te schakelen naar een donkere achtergrond.

De donkere modus inschakelen in de instellingen van je mobiele apparaat

iOS (Apple)

1. Ga naar Instellingen
  2. Tik op Scherm en helderheid
  3. Selecteer Donker om de donkere modus in te schakelen

Android

1. Ga naar Apparaatinstellingen
  2. Selecteer Toegankelijkheid
  3. Schakel bij Display de donkere stand in