Een Ring Video Doorbell of beveiligingscamera deactiveren

Belangrijk: deze functie wordt vanaf juli 2022 uitgerold. Zorg ervoor dat de Ring-app is bijgewerkt naar de nieuwste versie en volg de instructies onder aan deze pagina om te zien of de deactiveringsfunctie beschikbaar is voor jou. Lees alle instructies VOORDAT je het apparaat deactiveert zodat je geen toegang verliest tot de bediening in de Ring-app.

Als je een Ring Video Doorbell of beveiligingscamera deactiveert, kun je het eigendom van het apparaat overdragen zodat iemand anders het apparaat kan gebruiken. Je behoudt hierbij je eerdere gebeurtenissen en blijft, als je een Ring Protect-abonnement hebt, toegang houden tot je video's.

Gebeurtenissen worden in de tijdlijn met eerdere gebeurtenissen weergegeven wanneer een apparaat beweging detecteert, wanneer er iemand aanbelt, of wanneer je livebeeld gebruikt. Heb je een Ring Protect-abonnement, dan worden al deze gebeurtenissen opgenomen als video. Video-opnamen worden opgeslagen in de cloud volgens de bewaartermijn van je abonnement.

De tijdlijn met eerdere gebeurtenissen bevat een overzicht van elke bewegings-, aanbel- en livebeeldgebeurtenis:

LiveView___NL.png

Belangrijk

Het deactiveren van een apparaat is een permanente actie.

  • Het deactiveren van een apparaat in de Ring-app en het verwijderen van een apparaat in de Ring-app zijn twee verschillende acties.
  • Als je een apparaat deactiveert, behoud je je video's.
  • Als je een apparaat van je Ring-account verwijdert, verlies je per direct toegang tot de video's.

Een Ring-apparaat kan pas worden overgedragen aan een andere eigenaar als het apparaat via de Ring-app is gedeactiveerd of verwijderd.

Wat je moet weten over het deactiveren van een apparaat

Het deactiveren van een apparaat is een permanente actie.

  1. Alleen de eigenaar van een Ring-apparaat kan het apparaat deactiveren.
  2. Je kunt de apparaatinstellingen niet meer beheren of wijzigen nadat het apparaat is gedeactiveerd.
  3. Hoelang je video's worden opgeslagen, is afhankelijk van de instellingen voor video-opslag.
  4. Als je de opslagtijd van je video wilt wijzigen, pas je de instellingen aan in de Ring-app voordat je het apparaat deactiveert.
  5. Omdat video's en gebeurtenissen tijdelijk worden opgeslagen in je Ring-account, worden deze permanent verwijderd wanneer ze verlopen, afhankelijk van je accountinstellingen.
  6. Zodra je video's en gebeurtenissen zijn verlopen, wordt de Ring Video Doorbell of beveiligingscamera niet meer weergegeven in je Ring-account of Ring-app.
  7. Je kunt video's in bulk downloaden totdat ze verlopen als je via Ring.com inlogt op je account. Je kunt video's afzonderlijk downloaden via de Ring-app.
  8. Gedeelde gebruikers kunnen ook video's downloaden voordat de opslagperiode verloopt.

Een Ring Video Doorbell of beveiligingscamera deactiveren

Belangrijk: lees hierboven het artikel 'Wat moet je weten over het deactiveren van een apparaat?' VOORDAT je een apparaat deactiveert.

In de Ring-app:

  1. Tik op de drie lijntjes linksboven in het scherm
  2. Tik op Apparaat
  3. Tik op Apparaatinstellingen
  4. Tik op de tegel Algemene instellingen
    • Mogelijk moet je omhoog scrollen om deze te zien
  5. Tik op Apparaat deactiveren
  6. Tik op Gebeurtenissen behouden - hier vallen video's ook onder
  7. Tik op Ik snap het! om het proces te voltooien

Let op: als je tikt op Apparaat verwijderen in plaats van op Apparaat deactiveren, heb je onmiddellijk geen toegang meer tot je video's.

Was dit artikel nuttig?

×

 

 



Send Feedback
disabled_new Hallo buurman, chat is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur MET.