De bureaubladapp van Ring wordt in 2022 stopgezet

De bureaubladapp-ervaring van Ring wordt verplaatst naar Ring.com!

Alle functies van de bureaubladapp heb je straks in je favoriete browser. Op 31 december 2021 heb je via Ring.com toegang tot livebeeld, ontvang er de aanbel- en bewegingsmeldingen en andere functies - en je hebt geen app-updates meer nodig! Als onderdeel van deze wijziging wordt de bureaubladapp in januari 2022 stopgezet.

Welke specifieke functies beschikbaar zijn op Ring.com?

Op 31 december 2021 zijn alle functies van de Ring-bureaubladapp - plus extra functies - beschikbaar op Ring.com. Zie de onderstaande tabel voor een volledige vergelijking van de functies. Alle functies worden ondersteund op Google Chrome, Safari (Apple), Microsoft Edge, Mozilla Firefox en Opera.

Functie Desktop-app Ring.com
Geschiedenis van Ring Video-gebeurtenissen
Video's verwijderen, delen, als favoriet toevoegen en downloaden
Tweerichtingsspraak
Livebeeld
Pushmeldingen
Voorbeeld van fototegel op dashboard ✓
(alleen Windows)
Abonnementbeheer
Amazon-account koppelen
Beveiligingsoverzicht
Standen instellen
Geschiedenis van Alarm-gebeurtenissen
Geschiedenis van slimme verlichtingsgebeurtenissen

Let op: als je de bureaubladapp gebruikt voordat deze wordt stopgezet, worden de volgende apparaten en functies niet ondersteund.

• Video Doorbell Wired
  • Ring Video Doorbell 4
  • Ring Video Doorbell Pro 2
  • Begin-tot-eind-versleuteling voor video's
  • Geofence

Wat is het verschil tussen de bureaubladapp en Ring.com?

De Ring-app voor je bureaublad is een softwaretoepassing die op je computer is geïnstalleerd. Hoewel voor de bureaubladapp internet nodig is om toegang te krijgen tot de meeste functies, heb je geen browser nodig (bijv. Google Chrome of Safari) om de app uit te voeren.

Als je de Ring-functies op Ring.com, wilt gebruiken, hoef je niets op je computer te installeren. Open de gewenste browser, ga naar Ring.com en meld je aan bij je account. Je hoeft ook geen software-updates te installeren om gloednieuwe functies of beveiligingsupdates te krijgen.

Heeft dit invloed op mijn Ring Protect-abonnement?

Nee. Als je bent geabonneerd op Ring Protect, heeft dit geen gevolgen voor de voordelen van je abonnement en video-opnamen. Als je de video's van al je Ring Video Doorbells en -beveiligingscamera's wilt bekijken, moet je hier inloggen op je account of de mobiele Ring-app hier downloaden. Je kunt tot 20 video's tegelijk downloaden op Ring.com.

Heeft deze wijziging invloed op de mobiele Ring-app?

Nee. Deze wijziging is alleen van toepassing op de Ring-bureaubladapp. De mobiele app wordt niet gewijzigd of beïnvloed door deze wijziging.

Download de Ring-app voor iOS of Android om video's van al je apparaten te bekijken en de nieuwste functies te gebruiken. Download de mobiele Ring-app.

Is er een manier om Ring.com op een gemakkelijk toegankelijke locatie op te slaan?

Ja. Je kunt Ring.com met één klik opslaan door er een bladwijzer voor te maken in je browser. Selecteer hieronder je browser voor instructies voor het maken van bladwijzers.

Google Chrome
Safari (macOS)
Safari (iOS)
Microsoft Edge
Firefox
Opera