Wat moet ik doen als mijn Ring Video Doorbell Pro 2 niet kan verbinden met 5GHz wifi?

Ring Video Doorbell Pro 2 maakt verbinding met 5 GHz via kanalen 100 en hoger en ondersteunt dual band. Kanalen 36-64 zijn niet beschikbaar.

Als je je Ring Video Doorbell Pro 2 niet met je router kunt verbinden, raden we je aan het kanaal van je router te wijzigen of je 2,4 GHz- en 5 GHz-netwerken te combineren.
Voor meer informatie over het combineren van je wifi-netwerken of het verbinden van je router met kanaal 100 of hoger kun je contact opnemen met je routerprovider of met de klantenservice van Ring