De batterij voor je Ring Video Doorbell 4 opladen

Foutcode P1-67, P1-68

Je hebt slechts één batterij voor je Ring Video Doorbell 4 nodig om deze goed te laten werken of om als reservestroom te gebruiken voor je Video Doorbell 4. Als je echter een langere levensduur van de batterij wilt of geen uitvaltijd wilt ondervinden bij het opladen van de batterij, kun je een tweede batterij aanschaffen.

Hoe kan ik de batterij voor mijn Ring Video Doorbell 4 opladen?

De batterij van je Video Doorbell 4 wordt met een gangbare micro-USB-kabel opgeladen (in de Ring-doos is een oranje kabel inbegrepen). De micro-USB-kabel kan in elke USB-voedingsbron worden gestopt, zoals bijvoorbeeld een computer. Het duurt ongeveer zes tot acht uur om de batterij volledig op te laden, afhankelijk van waarop de USB-kabel is aangesloten: een USB-poort of een stopcontact.

Je Video Doorbell 4-batterij opladen:

1. Verwijder het voorpaneel voor de Doorbell door er op beide zijden op te drukken en het voorpaneel vervolgens voorzichtig van het apparaat af te halen.

2. Verwijder de batterij door op het ontgrendelingslipje te drukken.

3. Sluit de oranje micro-USB-oplader aan op de oplaadpoort van de batterij. Tijdens het opladen brandt zowel het rode als het groene lampje.

• De batterij is volledig opgeladen wanneer het lampje op de batterij groen brandt.

4. Schuif de volledig opgeladen batterij terug in de Video Doorbell 4 totdat deze vastklikt.

5. Plaats het voorpaneel terug door deze via de bovenzijde op zijn plaats te schuiven en vast te klikken.

6. Je Ring Video Doorbell 4 wordt opgestart en is klaar voor gebruik.