De Ring Video Doorbell 4 fysiek installeren zonder een bestaande deurbel

De Ring Video Doorbell 4 fysiek installeren zonder een bestaande deurbel is vrij eenvoudig. Blader omlaag voor stapsgewijze aanwijzingen.

Houd er rekening mee dat je de Ring Video Doorbell 4 in de Ring-app moet instellen voordat je deze op de deur monteert.

Klik hier voor informatie over het instellen van de Ring Video Doorbell 4 in de Ring-app.

Let op: gereedschap nodig voor installatie (niet inbegrepen):

• Steenboor van 6 mm
  • PH2 kruiskopschroevendraaier

Stap één: de meegeleverde batterij opladen

• Laad de batterij volledig op door deze op een voedingsbron aan te sluiten met de meegeleverde oranje kabel.

• Het kleine lampje bovenaan brandt groen wanneer de batterij volledig is opgeladen.

• Plaats de batterij in de onderkant van de Ring Doorbell 4 totdat deze vastklikt.

Stap twee: de Ring Video Doorbell 4 uitlijnen

Correct uitlijnen van de Ring Video Doorbell 4:

• Plaats de Ring Doorbell 4 naast de deur op ongeveer 120 cm van de grond.

• Markeer de posities van de montagegaten met een potlood.

Let op: de meegeleverde adapterplaat kan worden gebruikt om het apparaat correct uit te lijnen als je een Ring Video Doorbell vervangt.

Stap drie: gaten boren

Optioneel: gebruik een boor om gaten te boren op de markeringen van de montagegaten.

• Als je de Ring Doorbell 4 op baksteen, beton of stucwerk bevestigt, moet je de meegeleverde kunststof pluggen in de gaten aanbrengen. Misschien heb je een hamer nodig om de pluggen in de gaten te krijgen.

• Als je de meegeleverde optionele montageplaat voor de adapter op hout of vinyl gebruikt, gebruik je alleen de meegeleverde schroeven.

Stap vier: de Ring Video Doorbell 4 over de gaten plaatsen.

Vergeet niet om de waterpas van de voorkant van het apparaat te verwijderen.

Stap vijf: de Ring Doorbell 4 vastschroeven

Voer alle draden (en de draadmoeren als je ze hebt gebruikt) in de muur en bevestig de Ring Doorbell 4 aan de muur. Zorg ervoor dat je alle vier meegeleverde schroeven gebruikt.

Stap zes: het voorpaneel vastzetten

Plaats een van de meegeleverde voorpanelen op de Ring-deurbel door dit boven in de deurbel te steken en op zijn plaats te klikken.

Stap zeven: de veiligheidsschroef aandraaien

Gebruik een van de meegeleverde veiligheidsschroeven en het stervormige uiteinde van de schroevendraaierbit om het voorpaneel vast te zetten.