Informatie Ring Video Doorbell 4

In dit artikel vind je antwoorden op veelgestelde vragen over de Ring Video Doorbell 4.

Wat is de Ring Video Doorbell 4?
De Ring Video Doorbell 4 is de volgende generatie Ring Video Doorbells en het begin van verbeterde beveiliging van je hele pand. Met de Ring Video Doorbell 4 ben je altijd en vanaf elke locatie verbonden met thuis, zodat je je eigendommen in de gaten kunt houden en altijd de deur kunt beantwoorden.
Kijk wie er voor de deur staat, voorkom misdaad en bewaak je woning — allemaal vanaf je telefoon, tablet of pc.

Welke functies heeft de Ring Video Doorbell 4?

• 1080p HD-video
  • Geavanceerde bewegingsdetectie
  • Personaliseerbare bewegingszones*
  • Pre-Roll in kleur
  • Livebeeld
  • 2,4 GHz en 5 GHz dual-band connectiviteit, maakt verbinding met 5 GHz via kanalen 100 en hoger. Kanalen 36-64 zijn niet beschikbaar.
  • Eenvoudig te verwijderen voorpaneel
  • Nachtzicht
  • Snel verwisselbare oplaadbare batterij
  • 1 jaar garantie op onderdelen, bescherming tegen diefstal tijdens de volledige levensduur
  • Werkt met iOS, Android en FireOS
  • Werkt met Alexa

Wat is Pre-Roll in kleur?
De functie Pre-Roll in kleur maakt het mogelijk completere bewegingsgebeurtenissen te bekijken met de Ring Video Doorbell 4. Een Ring Video Doorbell 4 met Pre-Roll in kleur legt bewegingen vier seconden voor het activeren van bewegingsgebeurtenissen vast. Nadat deze belangrijke seconden met activiteit zijn geregistreerd, worden ze aan de video-opname van de gebeurtenis gekoppeld. Als je een Ring Protect-abonnement hebt, ontvangt je ook een video van de gebeurtenis, zodat je beter kunt zien wat er voor je deur gebeurt.

Klik hier voor meer informatie over Pre-Roll.

Moet ik mijn Ring Video Doorbell of Ring Video Doorbell 3 vervangen door de Ring Video Doorbell 4?
Nee. De originele Ring Video Doorbell en Ring Video Doorbell 3 blijven normaal werken en blijven ondersteund door Ring.

Werkt de Ring Video Doorbell 4 in combinatie met andere Ring-apparaten?
Ja. De Ring Video Doorbell 4 werkt in combinatie met elk ander Ring-apparaat en kan alle functies uitvoeren die je mag verwachten van een videodeurbel in een beveiligingssysteem.

Werkt de Ring Video Doorbell 4 met Alexa?
Ja. De Ring Video Doorbell 4 is volledig compatibel met Echo-apparaten.

Klik hier voor meer informatie over het gebruik van Ring-apparaten met Alexa.

Productspecificaties

Wat zit er in de doos?

• Ring Video Doorbell 4
  • Oplaadbare, verwisselbare batterij
  • Voorpaneel in nikkel-satijn
  • Installatiehardware en -hulpmiddelen
  • USB-oplaadkabel
  • Hoeksteun
  • Beknopte handleiding
  • Beveiligingssticker

Wat zijn de specificaties van de Ring Video Doorbell 4?

Ring Video Doorbell 4
Beeldkwaliteit 1080p HD
Zicht 160 graden horizontaal, 84 graden verticaal
Connectiviteit 2,4 GHz of 5 GHz draadloos 802,11 b/g/n
Verbindingssnelheid 2 mb/s
Audiospecificaties Tweerichtingsspraak met ruisonderdrukking
Systeemvereisten

Klik hier voor de huidige systeemvereisten voor de Ring-app

Afmetingen 12,8 x 6,2 x 2,8 cm
Voeding Verwisselbare oplaadbare batterij, bedraad aangesloten op een bestaande deurbel of transformator (8-24 VAC, max. 40 VA, 50 Hz), zonnelader of via de stekkeradapter (2de generatie) aangesloten op stroom

Compatibiliteit en gebruik

Kan de Ring Video Doorbell 4 worden gebruikt met de montagebeugels, montagesteun voor Solar, oplaadkabels en kantel-/hoekmontageonderdelen van eerdere generaties van de Ring Video Doorbell?
De Video Doorbell 4 kan worden gebruikt met oplaadkabels van eerdere modellen. De Ring Video Doorbell 4 is volledig compatibel met alle accessoires voor Video Doorbell 3 en 3 Plus.

Is de Ring Video Doorbell 4 weerbestendig?
Ja. De Ring Video Doorbell 4 is weerbestendig.

Is de Ring Video Doorbell 4 bestand tegen hoge of lage temperaturen?
De Ring Video Doorbell 4 is geschikt voor temperaturen tussen -20 en 48 °C. Bij gebruik van vaste bedrading wordt het apparaat opgeladen tussen 0 en 45 °C, anders wordt het opladen uitgeschakeld.

Internetvereisten

Met welke wifinetwerken werkt de Ring Video Doorbell 4?
De Ring Video Doorbell 4 werkt met b/g/n wifinetwerken die op een frequentie van 2,4 GHz of 5,0 Ghz, die verbinding maken met 5 GHz via kanaal 100 en hoger. Kanalen 36-64 zijn niet beschikbaar.

Wat is de aanbevolen internetsnelheid voor de Ring Video Doorbell 4 Plus?
Snel internet. De Ring Video Doorbell 4 vereist een snelheid van minstens 2 Mbps voor uploaden en downloaden op de plaats waar het Ring-apparaat wordt gemonteerd.

Datagebruik en abonnementen voor video-opname

Gebruikt de Video Doorbell Pro 4 altijd mobiele data of alleen wanneer het apparaat is geactiveerd?
De Video Doorbell Pro 4 gebruikt alleen mobiele data wanneer de deurbel wordt geactiveerd door een gebeurtenis, wanneer het apparaat een gebeurtenis opneemt of wanneer je Livebeeld opent via de Ring-app. Wanneer de Video Doorbell 4 geen beweging detecteert of wanneer de app niet is geactiveerd, gebruikt deze geen data.

Bewaart de Ring Video Doorbell 4 beeldmateriaal zodat ik dit later kan bekijken?
Ja, maar hiervoor is wel een abonnement op Ring Protect vereist, een optionele service waarmee je video's kunt bekijken, opslaan en delen.

Klik hier voor meer informatie over het Ring Protect-abonnement.

Aanschaf, restitutie en garantie

Waar kan ik Ring Video Doorbell 4 bestellen?

De Ring Video Doorbell 4 Plus is verkrijgbaar op Ring.com en bij diverse goede winkels.

Heeft de Ring Video Doorbell 4 garantie?
Ja, een beperkte garantie van 1 jaar. Voor consumenten vormt de beperkte garantie een aanvulling op je consumentenrechten die deze rechten op geen enkele wijze aantast. Je hebt nog steeds wettelijke aanvullende rechten, zelfs nadat de beperkte garantie is verlopen. Meer informatie vind je hier

Wat is het restitutiebeleid van Ring?
Vanaf de dag dat je het apparaat/apparaten hebt ontvangen heb je 30 dagen de tijd om zonder opgaaf van redenen een volledige restitutie aan te vragen. Je moet zelf de kosten van retourverzending betalen.

Wat als iemand mijn Ring Video Doorbell 4 steelt?
Bij diefstal vervangen wij het apparaat gratis. Je hoeft alleen maar de aangiftevereisten op te volgen en wij sturen je een vervangende Ring Video Doorbell 4.

Klik hier voor meer informatie over het beleid van Ring met betrekking tot productvervanging bij diefstal.