Alternatieve methoden om een verificatiecode voor je Ring-account te krijgen

Voor het beveiligen van je account gebruiken we tweestapsverificatie. Als je je niet kunt aanmelden bij je Ring-account met je gebruikelijke methode voor tweestapsverificatie, kun je ook op een andere manier een verificatiecode ontvangen.

Verificatie via beveiligingsoverzicht

Genereer een code met een mobiel apparaat dat of browser die je eerder hebt gebruikt om je aan te melden bij je Ring-account.