Lichtschema's voor beveiligingscamera's gebruiken

In dit artikel worden de basiskenmerken van de functie Lichtschema's beschreven voor de:

• Spotlight Cam Battery - ondersteunt schema voor uitschakelen van verlichting om batterij te sparen
  • Spotlight Cam Wired/Mount
  • Floodlight Cam
  • Floodlight Cam Wired Pro
  • Floodlight Cam Wired Plus

Je moet de nieuwste versie van de Ring-app hebben om te beschikken over de nieuwste functies voor het instellen van licht. Klik hier voor informatie over het bijwerken van de Ring-app.

Je kunt lichtschema's gebruiken voor het volgende:

• De verlichting uitschakelen
  • De verlichting inschakelen
  • Schema's voor de periode tussen schemering en zonsopgang instellen
  • Aangepaste schema's voor dezelfde tijd/dag van de week instellen
  • Bepalen of lichtschema's elkaar overlappen/met elkaar in strijd zijn

De functies voor lichtschema's gebruiken

Je moet een lichtschema toevoegen voor elke afzonderlijke Floodlight Cam en Spotlight Cam.

Open de Ring-app:

• Tik op de drie lijntjes linksboven in het scherm
  • Tik op Apparaten
  • Tik op de Floodlight Cam of Spotlight Cam waarvan je de instellingen wilt aanpassen
  • Tik op de tegel Apparaatschema
    • Als je de tegel Apparaatschema niet ziet, raadpleeg je de instructies bovenaan deze pagina om de Ring-app bij te werken
  • Tik op Lichtschema's
    • Volg de aanwijzingen in de app om de tijden in te stellen waarop je de verlichting van de beveiligingscamera wilt in- of uitschakelen
      • Geef het schema een naam
      • Stel een begin- en eindtijd in, bijvoorbeeld zonsondergang en zonsopgang
      • Selecteer bepaalde dagen van de week waarop het lichtschema actief moet zijn
      • In de Ring-app ontvang je een waarschuwing als een lichtschema in strijd is met een eerder ingesteld schema voor dat specifieke apparaat.
        • Je kunt het nieuwe schema behouden of wijzigen.
  • Sla het lichtschema op.