Livebeeld voor videodeurbellen en beveiligingscamera's van Ring

Livebeeld voor je videodeurbel of beveiligingscamera is beschikbaar via je Ring-app. Hiermee kun je zien wat er voor je deur en rond je huis afspeelt. Voor toegang tot livebeeld open je de Ring-app en tik je op een van de Ring-apparaten.

Er worden nieuwe navigatiefuncties voor livebeeld uitgebracht om de ervaring te verbeteren, zoals beelden in zowel staande als liggende stand. Daarnaast kun je het weergavegebied vergroten om video's te bekijken (als je een Ring Protect-abonnement hebt) of de video slepen om te zien dat andere delen van de video niet in de uitgebreide modus staan.

Als je geen bijgewerkte functies voor livebeeld ziet, moet je mogelijk de Ring-app bijwerken.

Livebeeldfuncties die beschikbaar zijn in je tijdlijn met je Ring Protect-abonnement

Met een Ring Protect-abonnement kun je opgenomen gebeurtenissen terugkijken.  De pijlen die rechtsonder in het scherm naar elkaar toe wijzen, vergroten of verkleinen het beeld. Het rechthoekje rechtsonder (binnen het scherm) wijzigt de stand naar liggend beeld. Als je recente gebeurtenissen in de tijdlijn wilt bekijken, kun je na het beëindigen van een livebeeld onder de afbeelding naar rechts of links vegen om een vorige of volgende gebeurtenis te bekijken. Wanneer het scherm is ingezoomd, kun je binnen het beeld slepen om het nader te bekijken.

Andere opties binnen livebeeld

Onder aan het scherm vind je opties om gebeurtenissen te delen, een agenda weer te geven en gebeurtenissen te filteren

Als je tikt op het pictogram Meer, worden opties weergegeven om video's te verwijderen, een ster bij een favoriet toe te voegen zodat bepaalde video's makkelijker te vinden zijn (hiermee worden video's niet permanent opgeslagen), video's te downloaden en permanent op te slaan, een foto te downloaden om deze aan de foto's op het mobiele apparaat toe te voegen en feedback te geven om Ring op de hoogte te stellen van een probleem dat je mogelijk hebt gehad, zoals een video die te snel is beëindigd of slechte videokwaliteit.