Ontdekken welke deurbel- of beveiligingscamera je hebt en de juiste accessoires kopen

Als je accessoires voor de slimme Ring-deurbel of Ring-beveiligingscamera wilt aanschaffen, is het belangrijk om te weten welk model je hebt, zodat je een product koopt dat compatibel is.

Als je de deurbel of beveiligingscamera al hebt ingesteld in de Ring-app, kun je het model van de deurbel of beveiligingscamera vinden op de pagina apparaatstatus in de app:

• Tik op de drie lijntjes linksboven in het scherm
  • Tik op Apparaten
  • Selecteer de deurbel of camera waarvan je het model wilt weten
  • Tik op Apparaatstatus
  • Zoek naar Apparaatgegevens
    • Je vindt de productnaam onder Apparaatgegevens

Doorbells

Volg de instructies boven aan dit artikel om in de Ring-app te zien welke Ring-deurbel je hebt.

Als je een bepaald accessoire voor de deurbel niet ziet staan, is dat product niet beschikbaar voor het specifieke model deurbel dat je hebt.

Als je specifiek wilt weten of je de Ring Video Doorbell (1ste generatie) of Ring Video Doorbell (de versie uit 2020) hebt, kun je ze hier vergelijken.

Ring Video Doorbell (1ste generatie) (wordt niet meer geleverd)

Ring Video Doorbell (2de generatie)

Als je de deurbel vóór 2020 hebt gekocht, heb je een model van de eerste generatie.

Als je niet zeker weet of je de Ring Video Doorbell (1ste generatie) of Ring Video Doorbell (2de generatie) hebt, kun je dit op deze pagina controleren.

Ring Video Doorbell 2 (wordt niet meer geleverd)

Ring Video Doorbell 3

Ring Video Doorbell 3 Plus (wordt niet meer geleverd)

Ring Video Doorbell 4

Ring Video Doorbell Pro

Ring Video Doorbell Pro 2

Ring Video Doorbell Wired

Door View Cam (wordt niet meer geleverd)

Beveiligingscamera's

Volg de instructies boven aan dit artikel om in de Ring-app te zien welke Ring-beveiligingscamera je hebt.

Als je een bepaald accessoire voor de beveiligingscamera niet ziet staan, is dat product niet beschikbaar voor het specifieke cameramodel.

Floodlight Cam Wired Plus

Floodlight Cam Wired Pro

Floodlight Cam

Spotlight Cam Battery

Spotlight Cam Wired

Stick Up Cam Battery

Stick Up Cam Plug-In

Stick Up Cam Elite

Indoor Cam

Overige accessoires