Apparaten met begin-tot-eind-versleuteling voor video

Privacy, beveiliging en gebruikerscontrole zijn van essentieel belang voor Ring. Daarom zijn we altijd op zoek naar manieren om je account optimaal te beveiligen. Begin-tot-eind-versleuteling voor video is een optionele extra beveiligingslaag aan je videobeelden. Deze optie heb je voor compatibele, geregistreerde Ring-apparaten.

We vertellen je in dit artikel welke mobiele en Ring-apparaten momenteel ondersteuning bieden voor begin-tot-eind-versleuteling voor video.

Mobiel

iPhone iOS 12+

Android 8+

Videodeurbellen en camera's van Ring

Deze videodeurbellen en camera's van Ring bieden begin-tot-eind-versleuteling voor video:

• Ring Video Doorbell Pro
  • Ring Video Doorbell Pro 2
  • Ring Video Doorbell Elite
  • Ring Video Doorbell Wired
  • Ring Spotlight Cam Wired
  • Ring Spotlight Cam Mount
  • Ring Stick Up Cam Elite (2e generatie)
  • Ring Stick Up Cam Wired (2e generatie)
  • Ring Indoor Cam
  • Ring Floodlight Cam
  • Ring Floodlight Cam Wired Pro

Batterijgevoede videodeurbellen en camera's van Ring bieden geen begin-tot-eind-versleuteling voor video.

Heb ik zowel de Ring-app als een Ring-compatibel apparaat nodig om begin-tot-eind-versleuteling voor video te gebruiken?

Ja, voor begin-tot-eind-versleuteling voor video heb je zowel de Ring-app op een geregistreerd mobiel apparaat nodig als een geschikt Ring-apparaat.

De Rapid Ring-app en Ring.com ondersteunen begin-tot-eind-versleuteling voor video momenteel niet.

Begin-tot-eind-versleuteling voor video instellen

Het instellen van je apparaat voor begin-tot-eind-versleuteling voor video in de Ring-app is heel eenvoudig.

Scrol omlaag en volg deze stapsgewijze instructies:

Stap 1: zorg ervoor dat je de nieuwste versie van de Ring-app hebt.

Klik hier als je meer informatie wilt over het bijwerken van de Ring-app.

Stap 2: controleer of je Ring-apparaat ondersteuning biedt voor begin-tot-eind-versleuteling voor video. Dat kun je hier controleren.

Let op: begin-tot-eind-versleuteling voor video wordt niet ondersteund op Ring-apparaten die op batterijen werken.

Stap 3: ga naar je beveiligingsoverzicht

• Tik op Videobeheer
  • Tik op Geavanceerde instellingen
  • Tik op Begin-tot-eind-versleuteling
  • Tik in de lijst met uitgeschakelde functies op Ik snap het

Stap 4: stel versleuteling in

• Tik op Aan de slag
  • Volg de instructies in de app om begin-tot-eind-versleuteling te registreren in je account
  • Nieuwe wachtwoordzin genereren -
    • Let op: noteer je wachtwoordzin of sla deze op in een beveiligd wachtwoordbeheerprogramma. Let er bij het maken van deze wachtwoordzin op dat je alle kleine letters goed invoert, de koppeltekens niet vergeet, en geen spaties invoert. Als je je wachtwoordzin bent vergeten, kun je geen andere mobiele apparaten meer registreren voor begin-tot-eind-versleuteling voor video zonder weer van voren af aan te beginnen en je opnieuw te registreren. Ook kun je de toegang verliezen tot versleutelde video's die je al hebt opgenomen.

Stap 5: registreer mobiele apparaten

• Tik op Configuratie hervatten
  • Volg de instructies in de app om je mobiele apparaat voor begin-tot-eind-versleuteling te registreren

Stap 6: registreer Ring-apparaten

• Tik op Configuratie hervatten
  • Volg de instructies in de app om je compatibele Ring-apparaat te registreren voor begin-tot-eind-versleuteling

Stap 7: test je apparaat

Nadat je geregistreerde Ring-apparaat is bijgewerkt en geconfigureerd, druk je op de deurbel of beweeg je voor de camera om het apparaat te testen. Hiermee wordt begin-tot-eind-versleuteling geïnitialiseerd voor je Ring-apparaat.

Als je begin-tot-eind-versleuteling wilt uitschakelen, ga dan naar stap 3 in bovenstaande instructies kies voor uitschakelen in plaats van inschakelen.