Inzicht in de lichtpatronen van de Ring Video Doorbell

De Ring Video Doorbell Pro heeft een ledlampje aan de voorkant dat de status van het apparaat aangeeft. De onderstaande tabel geeft aan wat de lichtpatronen betekenen:

Activiteit Knipperend lichtpatroon Afbeelding knipperend licht
Normale druk op knop Leds rond de knop draaien rond met blauw licht pressed.gif
Er wordt geprobeerd wifi in te stellen wanneer het apparaat geen opgeslagen wifigegevens heeft. Time-out na 10 minuten. Leds rond de knop draaien rond met wit licht setup_doorbell_pro_ap.gif
Bezig met verbinding maken met netwerk tijdens installatie Blauw licht dat omhoog beweegt setup_doorbell_pro_connecting.gif
Firmware-update wordt uitgevoerd Het witte lampje knippert aan en uit setup_doorbell_pro_ota.gif
Ring Video Doorbell Pro wordt opgestart Blauwe cirkel knippert, één seconde aan, één seconde uit boot.gif
De luidspreker is ingeschakeld Continu blauw licht setup_doorbell_pro_engaged.png
Installatie voltooid. Let op: het kan tot een uur duren voordat de Ring Video Doorbell Pro volledig is ingeschakeld wanneer deze voor het eerst wordt geïnstalleerd.  Vier leds knipperen vier keer doorbell_pro_successful_setup.gif
Instellen mislukt - wachtwoordfout Knipperend wit licht boven aan de cirkel setup_doorbell_pro_fail_top.gif
Installatie mislukt - kan geen verbinding maken met het Ring-netwerk Knipperend wit licht aan rechterkant van cirkel setup_doorbell_pro_fail_right.gif
Installatie mislukt -- andere reden Knipperend wit licht aan linkerkant van cirkel setup_doorbell_pro_fail_left.gif
Fabrieksinstellingen herstellen Snel knipperend blauw licht en daarna een draaiende witte cirkel ezgif-4-02017b2be346.gif