Talen die worden ondersteund door de Ring-apps

Om onze gebruikers beter van dienst te kunnen zijn, ondersteunen de Ring-app en de Rapid Ring-app de volgende talen:

• Engels (Verenigde Staten)
  • Engels (Verenigd Koninkrijk)
  • Duits
  • Frans
  • Spaans
  • Italiaans
  • Nederlands

Vragen

Ondersteunen zowel de iOS- als de Android-versie van de Ring-app alle vermelde talen?
Ja. Zowel de iOS- als de Android-versie van de Ring-app ondersteunt alle vijf talen in de lijst, samen met twee soorten Engels (Amerikaans en Brits).

Hoe schakel ik mijn Ring-app over naar een andere taal?
De Ring-app geeft de taal weer die in de taalinstellingen van je besturingssysteem is geselecteerd. Als je de taal wilt wijzigen, moet je de taal van je besturingssysteem wijzigen.

Is Ring van plan om in de toekomst nog meer talen aan te bieden?
Ring is altijd op zoek naar manieren om gebruikers beter te ondersteunen. Als Ring de Ring-app uitbreidt om nog een andere taal te ondersteunen, stellen we onze gebruikers hiervan op de hoogte, zowel hier als op Ring.com.