De duur van video-opnamen aanpassen voor bedrade apparaten

Ring-apparaten zijn zo ontworpen dat ze kunnen worden aangepast aan je levensstijl en beveiligingsbehoeften. Bij het plaatsen van Ring-apparaten in je woning kun je dan ook zelf de gewenste video-opnameduur voor je bedrade deurbellen en camera's kiezen. De tijdsduur die je kiest, geeft aan hoelang de camera of deurbel maximaal opnamen vastlegt bij een gebeurtenis.

In dit artikel gaan we in op de opties die je hebt bij het instellen van de opnameduur en beantwoorden we enkele veelgestelde vragen.

Duur van video-opnamen voor bedrade en gemonteerde apparaten

Bedrade en gemonteerde apparaten zijn Ring-producten die niet op een batterij werken.

Heb je een apparaat dat op batterijen werkt? Klik dan hier voor meer informatie over de duur van video-opnamen.

Op de volgende bedrade apparaten kun je de opnameduur aanpassen:

• Ring Video Doorbell Pro
  • Ring Video Doorbell Elite
  • Ring Floodlight Cam

Duur van video-opnamen voor bedrade apparaten

Je kunt instellen hoelang het Ring-apparaat moet opnemen als er een bewegingsgebeurtenis plaatsvindt waarop je niet reageert.

Je kunt kiezen uit vier opties voor opnameduur:

1. 50 seconden
  2. 60 seconden (standaardinstelling)
  3. 90 seconden
  4. 120 seconden

Bewegingsverificatie

Bewegingsverificatie maakt Bewegingsdetectie nauwkeuriger omdat het ongewenste bewegingsmeldingen vermindert. Ook worden opnamen ingekort. Als er bijvoorbeeld sprake is van een bewegingsgebeurtenis, zoals een persoon die voor een camera loopt, blijft de camera mogelijk opnemen, zelfs als de persoon zich buiten het bereik van de camera bevindt en er niets gebeurt.

Als je Bewegingsverificatie hebt ingeschakeld voor je apparaat, kan dit van invloed zijn op de maximale opnameduur. Als je bijvoorbeeld 30 seconden hebt gekozen als je video-opnameduur en je hebt Bewegingsverificatie ingeschakeld, wordt de video na 15 seconden mogelijk gestopt als er niets wordt opgenomen.

Als je Bewegingsverificatie wilt in- of uitschakelen, volg je deze stappen:

• Open de Ring-app.
  • Tik op de drie lijntjes linksboven in het Dashboard-scherm.
  • Tik op Apparaten.
  • Selecteer het apparaat dat je wilt aanpassen.
  • Tik op Bewegingsinstellingen.
  • Tik op Bewegingsverificatie.
  • Schakel de knop Bewegingsverificatie in of uit.

De duur van de video-opname wijzigen

Je wijzigt de duur van de video-opname als volgt:

• Open de Ring-app.
  • Tik op de drie lijntjes linksboven in het Dashboard.
  • Tik op Apparaten.
  • Tik op het apparaat dat je wilt aanpassen.
  • Tik op Apparaatinstellingen.
  • Tik op Video-instellingen.
  • Tik op Duur video-opname.
  • Selecteer hoelang het Ring-apparaat moet opnemen.

Wat is de standaardopnameduur?
De standaardopnameduur voor ingeschakelde apparaten is 60 seconden.

Waarom zou ik korter willen opnemen?
Er zijn vele redenen waarom je de duur van de video-opname zou willen inkorten, bijvoorbeeld als je de batterij wilt sparen omdat je kinderen voortdurend voor een camera of deurbel lopen, of als je gasten op bezoek krijgt en geen lange opnamen nodig hebt.

Waarom zou ik de opnameduur verlengen? Je kunt de duur van de video-opnamen verlengen als er iets gebeurt in je buurt dat je zorgen baart of als extra bescherming wanneer je niet thuis bent.

Als ik de videoduur op één apparaat wijzig, verandert deze dan op al mijn apparaten? Nee. Alle apparaten moeten afzonderlijk worden aangepast. Tenzij je dit voor apparaten aanpast in de video-instellingen (en afhankelijk van bewegingsinstellingen), is de standaardopnametijd 20 seconden.