Video-opslagtijd aanpassen

Ring Protect is een optioneel abonnement waarmee je video's in je Ring-account kunt opslaan. In de VS en Australië is de standaard video-opslagtijd 60 dagen vanaf de eerste opnamedatum.

In het Verenigd Koninkrijk en Europa is het standaard 30 dagen. Een nieuwe functie stelt abonnees van het Ring Protect-abonnement in staat de tijd van de video-opslag aan te passen via de Ring-app of Ring.com, en de opslagtijd in te stellen op kortere perioden.

Als je in een van de onderstaande landen woont, is de maximale video-opslagtijd 30 dagen:

Andorra, België, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, IJsland, Italië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Monaco, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland.

Als je een standaardduur van 30 dagen hebt, kun je kiezen uit de volgende opslagtijden kiezen:

• 1 dag
  • 3 dagen
  • 7 dagen
  • 14 dagen
  • 21 dagen
  • 30 dagen

Belangrijke video's die je langer dan die periode wilt bewaren kun je downloaden op je pc of mobiele apparaat.

Klik hier voor meer informatie over het downloaden of opslaan van video's.

Bekijk hieronder de basisinformatie over het beheer van je video-opslag:

• Voor het aanpassen van video-opslagbeheer is een actief abonnement op Ring Protect vereist. Dit geldt ook voor proefversies van je Ring Protect-abonnement.
  • Als je de video-opslagtijd wijzigt, is de nieuwe instelling alleen van toepassing op video's die zijn gemaakt nadat de instelling is gewijzigd in de Ring-app of op Ring.com.
  • Als een Ring-apparaat opnieuw wordt ingesteld of vervangen, wordt de opslagtijd teruggezet naar de standaardinstelling voor het desbetreffende land.
  • Nieuwe apparaten worden standaard ingesteld op de maximale instelling.
  • Apparaten die zijn ingesteld met een nieuwe eigenaar, worden standaard teruggezet op de maximale instelling.
  • Als een apparaat is ingesteld op een kortere video-opslagtijd dan de maximale standaard van 30 of 60 dagen, en het Ring Protect-abonnement wordt geannuleerd en later opnieuw ingesteld, houdt het apparaat de geselecteerde opslagtijd aan.
  • Video's gaan permanent verloren als ze worden verwijderd, als je abonnement op het Ring Protect-plan verloopt, of als de video-opslagtijd verloopt. Download je video's om ze te langer dan die periode te bewaren.

Let op: de video-opslagtijd heeft geen invloed op de Foto-functie. Foto's hebben een eigen opslagtijd van 7 dagen. De mogelijkheid om de opslagtijd voor foto's te beheren is momenteel niet beschikbaar.

Video's gedeeld op andere platforms

Video's die via een gedeelde link op andere platforms worden gedeeld, kunnen nog steeds bestaan via die gedeelde link, zelfs als de video-gebeurtenis uit de Ring-app is verwijderd.

Klik hier voor meer informatie over gedeeld videobeheer.

De opslagtijd voor video's wijzigen

In de Ring-app:

• Tik linksboven op het menupictogram (drie horizontale lijnen) van het Dashboard -scherm.
  • Tik op Beveiligingsoverzicht.
  • Tik op Videobeheer.
  • Tik op Beheer video-opslag.
  • Selecteer een optie (afhankelijk van het land).

Vanaf een computer of laptop:

Log in op Ring.com met hetzelfde e-mailadres en wachtwoord dat je gebruikt voor de Ring-app.

• Klik rechtsboven op Account.
  • Klik op Beveiligingsoverzicht in het vervolgkeuzemenu.
  • Klik op Videobeheer.
  • Klik op Beheer video-opslag.
  • Selecteer een optie (afhankelijk van het land).

Vanaf Ring.com op een mobiel apparaat:

Log in op Ring.com met hetzelfde e-mailadres en wachtwoord dat je gebruikt voor de Ring-app.

• Klik op het menupictogram (drie horizontale lijnen) in de linkerbovenhoek van het Dashboard.
  • Klik op Beveiligingsoverzicht.
  • Klik op Videobeheer.
  • Klik op Beheer video-opslag.
  • Selecteer een optie (afhankelijk van het land).

Moet ik het abonnement annuleren en me opnieuw abonneren op Ring Protect om deze functie te krijgen?
Nee. Als je een abonnement hebt op Ring Protect, kun je je huidige abonnement behouden.

Moet ik mijn opnametijd per apparaat wijzigen of worden alle apparaten in mijn app bijgewerkt?
De video-opslagtijd kan per apparaat verschillen. Elk apparaat moet dus afzonderlijk worden ingesteld.

Wat gebeurt er als ik de video-opslagtijd niet wijzig?
Als je de video-opslagtijd niet wijzigt, blijft deze ingesteld op de standaardinstelling voor je land.