Wat is er nieuw in de Ring-webapp

Ring is altijd op zoek naar manieren waarop je je woning nog beter kunt beveiligen, waar je ook bent. Met de nieuwe Ring-webapp introduceerden we een nieuw Accountnavigatie-menu, een nieuwe Dashboard-pagina en een nieuwe Geschiedenis-pagina voor zowel de pc-versie als de mobiele versie. Je kunt de Ring-webapp openen door in te loggen bij je Ring-account op Ring.com in de browser van een pc, laptop of mobiel apparaat.

In dit artikel geven we een overzicht van de nieuwe voorzieningen in de webapp.

Opmerking: bij de Ring.com-webapp log je in met hetzelfde e-mailadres en wachtwoord als voor de Ring-app.

• Accountnavigatie: je accountnavigatie vind je op een pc boven aan de pagina en in een mobiele browser onder de menuknop linksboven in het scherm.
    • Snelkoppelingen: je accountnavigatie bevat koppelingen naar elke pagina die voor jou beschikbaar is nadat je bent ingelogd. Om Ring-producten te kopen, tik je op het Ring-logo of de knop Ring Shop. Om terug te gaan naar je dashboard tik je op de knop Mijn dashboard. Wisselen van locatie — Als je meerdere locaties hebt, kun je daartussen wisselen
  • Dashboard: je dashboard is het eerste scherm dat je ziet nadat je bij je Ring-account op Ring.com bent ingelogd. Het dashboard geeft je een overzicht van je apparaten en de status van je abonnement. Hier is een voorbeeld van wat je in je dashboard kunt doen:
    • Status-paneel
      • Stel de standen voor je huis in— Uitgeschakeld, Thuis en Weg —  als je een Alarm hebt en/of de stand van de Huis-functie hebt ingeschakeld.
      • Bekijk je Alarmbewakingsstatus: Professionele bewaking of Zelfbewaking, het aantal actief bewaakte alarmsensoren en het aantal actieve camera's.
      • Bekijk de status van je Alarm-sensoren: (d.w.z. of geen sensoren meldingen hebben of dat een specifieke sensor is geactiveerd)
      • Ontvang meldingen: als de status van je Alarm verandert (d.w.z. als je Alarm afgaat); je hebt ook de mogelijkheid om je alarm uit te schakelen
    • Protect Plan-tegel
      • Bekijk de status van je Protect Plan —  d.w.z. of je geabonneerd bent op een Ring Protect Plan en zo ja, op welk Ring Protect Plan.
      • Tik op de Protect Plan-tegel voor meer informatie over je abonnement, om de locatie en apparaten te zien waarvoor dit abonnement geldt, om te zien of je in aanmerking komt voor een opwaardering van het Protect Plan, of om je te abonneren op een Protect Plan als je nog geen abonnement hebt.
    • Camera's en momentopnamen
      • Zie al je camera's in één overzicht.
      • Zie de nieuwste momentopnamen die met je camera's zijn gemaakt en wanneer de momentopname voor het laatst is gemaakt.
      • Tik op een camera om naar de gebeurtenisgeschiedenis van die camera te gaan
      • Versleep je camera's om ze op een bepaalde volgorde te zetten.
      • Schakel tussen raster- en kolomweergave (alleen voor mobiele apparaten).
  • Geschiedenis: op deze pagina beheer je de gebeurtenisgeschiedenis van je apparaten.
    • Videogeschiedenis: scrol door de gebeurtenisgeschiedenis om te zien welk type gebeurtenis zich heeft voorgedaan, op welk apparaat en wanneer.
    • Gebeurtenissenbeheer:  hier kun je video's bekijken, instellen als favoriet, delen, downloaden en verwijderen.
    • Gebeurtenissenfilter:  filter de gebeurtenissen op datum, gebeurtenistype en/of gebeurtenistags om je zoekactie te verfijnen.
    • Apparatenfilter:  filter je apparaten om de gebeurtenissengeschiedenis van een specifiek apparaat te bekijken.
    • Beheer van gedeelde video's:  bekijk je gedeelde video's, zie waar je ze hebt gedeeld en stop met delen. Meer informatie.