Het verschil tussen de Ring Video Doorbell (1ste generatie) en de Ring Video Doorbell (versie uit 2020/2de generatie)

De Ring Video Doorbell en de Ring Video Doorbell (versie uit 2020) hebben verschillende functies, maar zien er aan de voorkant hetzelfde uit. Je kunt ze van elkaar onderscheiden door aan de achterkant te kijken.

Scrol omlaag op deze pagina voor een vergelijkend overzicht.

Klik hier als je de Ring-app wilt gebruiken om te weten te komen welke Ring-deurbel of beveiligingscamera je hebt.

Ring Video Doorbell (1ste generatie)

De Ring Video Doorbell (1ste generatie) heeft sensoren aan de achterkant en op de bevestigingssteun.

De Ring Video Doorbell (2de generatie) heeft geen sensoren aan de achterkant of op de bevestigingssteun. Om de bevestigingssteun van de achterkant van de deurbel te halen, plaats je twee vingers op de bevestigingssteun en trek je de deurbel met de andere hand recht naar achteren om de magneet los te maken die ze bij elkaar houdt.

Productspecificaties

Ring Video Doorbell

(1ste generatie)

Ring Video Doorbell

(versie uit 2020)

Opties voor stroomaansluiting Oplaadbare batterij of aansluiting op bestaande deurbelset Oplaadbare batterij of aansluiting op bestaande deurbelset
Voeding Interne batterij Interne batterij
Compatibele deurbeltransformatoren 8-24 V AC (max. 40 VA) en 50/60 Hz. Niet compatibel met: Transformators voor gelijkstroom, halogeen en tuinverlichting  8-24 V AC (40 VA max) en 50/60 Hz. Niet compatibel met: transformatoren voor gelijkstroom, halogeen en tuinverlichting.
Zicht 180 graden horizontaal, 140 graden verticaal 155 - graden horizontaal, 90 graden verticaal
Videoresolutie 720p HD 1080p HD

Afwerkingen

Venetiaans brons, gepolijst messing, antiek brons en nikkel-satijn Venetiaans brons, gepolijst messing, antiek brons en nikkel-satijn
Compatibele netwerken 2,4 GHz 802.11 b/g/n 2,4 GHz 802.11 b/g/n
Weerstand  Ja, weerstand nodig bij bedrade installatie. Nee, geen weerstand nodig bij bedrade installatie
Diode  Ja. Diode nodig bij bedrade installatie en gebruik van een digitale bel  Nee. Geen diode nodig bij bedrade installatie en gebruik van een digitale bel
Bewegingszone dichtbij Nee  Ja. Langere levensduur van batterij door beperken van onnodige meldingen; meer flexibiliteit m.b.t. bewegingszones
Afmetingen 4,98 x 2,43 x 0,87 inch

12,65 x 6,17 x 2,21 centimeter

12,65 x 6,2 x 2,8 centimeter

12,65 x 6,2 x 2,8 centimeter

Functioneert bij -20,5 tot 48,5 graden Celsius

Opmerking: de apparaten zijn ook weerbestendig.
-20,5 tot 48,5 graden Celsius

Opmerking: de apparaten zijn ook weerbestendig.

Een beperkt aantal Ring Video Doorbells (versie 2020) is teruggeroepen. Als je het apparaat correct hebt geïnstalleerd, zou het naar behoren moeten werken. Klik hier voor meer informatie.