Het verschil tussen de Ring Video Doorbell (1ste generatie) en de Ring Video Doorbell (2de generatie)

De Ring Video Doorbell (1ste generatie) en de Ring Video Doorbell (2de generatie) zijn verschillend, maar zien er aan de voorkant hetzelfde uit. Je kunt ze van elkaar onderscheiden door aan de achterkant te kijken.

Scrol omlaag op deze pagina voor een vergelijkend overzicht.

Ring Video Doorbell (1ste generatie)

De Ring Video Doorbell (1ste generatie) heeft sensoren aan de achterkant en  op de bevestigingsplaat.

De Ring Video Doorbell (2de generatie) heeft geen sensoren aan de achterkant of op de bevestigingsplaat.

Productspecificaties

Ring Video Doorbell

(1ste generatie)

Ring Video Doorbell

(2de generatie)

Opties voor stroomaansluiting Oplaadbare batterij of aansluiting op bestaande deurbelkit Oplaadbare batterij of aansluiting op bestaande deurbelkit
Voeding Interne batterij Interne batterij
Compatibele deurbeltransformatoren 8-24 V AC (40 VA max) en 50/60 Hz. Niet compatibel met: gelijkstroom-, halogeen- en tuinverlichtingstransformators  8-24 V AC (40 VA max) en 50/60 Hz. Niet compatibel met: gelijkstroom-, halogeen- en tuinverlichtingstransformators.
Zicht 180 graden horizontaal, 140 graden verticaal 155 - graden horizontaal, 90 graden verticaal
Videoresolutie 720p HD 1080p HD

Afwerkingen

Venetiaans brons, gepolijst messing, antiek brons en nikkel-satijn Venetiaans brons, gepolijst messing, antiek brons en nikkel-satijn
Compatibele netwerken 2,4 GHz 802.11 b/g/n 2,4 GHz 802.11 b/g/n
Weerstand  Ja, weerstand nodig bij bedrade installatie. Nee, geen weerstand nodig bij bedrade installatie
Diode  Ja. Diode nodig bij bedrade installatie en gebruik van een digitale bel  Nee. Geen diode nodig bij bedrade installatie en gebruik van een digitale bel
Bewegingszone dichtbij Nee  Ja. Langere levensduur van batterij door beperken van onnodige meldingen; meer flexibiliteit m.b.t. bewegingszones
Afmetingen 12,65 x 6,17 x 2,21 centimeter

12,65 x 6,2 x 2,8 centimeter

Functioneert bij -20,5 tot 48,5 graden Celsius

Opmerking: de apparaten zijn ook weerbestendig.
-20,5 tot 48,5 graden Celsius

Opmerking: de apparaten zijn ook weerbestendig.