Je Ring Video Doorbell aansluiten met vaste bedrading

Wat heb ik nodig om mijn Ring Video Doorbell bedraad aan te sluiten?

WAARSCHUWING: gevaar voor elektrische schokken. Schakel de stroomtoevoer naar het installatiegebied uit via je stroomonderbreker of zekeringkast voordat je met de installatie begint. Wees altijd voorzichtig tijdens het werken met elektrische bedrading.

Installatie door een gekwalificeerde elektricien is mogelijk vereist in je regio. Raadpleeg de plaatselijke regelgeving en bouwvoorschriften voordat je elektrische werkzaamheden uitvoert. Vergunningen en professionele installatie zijn mogelijk wettelijk vereist.

Compatibele accessoires

Je Ring Video Doorbell aansluiten op bestaande deurbelbedrading

Diode vereist voor digitale deurbellen? Weerstand vereist? Pro Power Kit vereist?

Compatibele voedingen voor deurbellen**

** alleen AC

Compatibiliteitslijst met bestaande deurbellen
Ring Video Doorbell Ja Nee Nee 8-24 VAC  Ring Video Doorbell
Ring Video Doorbell (2de generatie) Nee - instellen in app Nee Nee 8-24 VAC Ring Video Doorbell (2de generatie)
Ring Video Doorbell 2 Ja Nee Nee 8-24 VAC  Ring Video Doorbell 2
Ring Video Doorbell 3/3 Plus
Nee - instellen in app Nee Nee 8-24 VAC  Ring Video Doorbell 3/3 Plus
Ring Video Doorbell 4 Nee - instellen in app Nee Nee 8-24 VAC  Ring Video Doorbell 4
Ring Video Doorbell Wired Wanneer de Ring Video Doorbell met vaste bedrading is aangesloten op je 8-24 VAC-systeem, moet de bestaande deurbel worden genegeerd. Deze zal geen geluid meer maken. Gebruik een Ring Chime of een luidspreker met Alexa-functionaliteit als je een deurbelgeluid wilt horen.
Ring Video Doorbell Pro Nee - instellen in app Nee Ja - PPKv2 16-24 VAC  Ring Video Doorbell Pro
Ring Video Doorbell Pro 2 Nee - instellen in app Nee Ja - alleen PPKv3* 16-24 V AC  Ring Video Doorbell Pro 2
Ring Video Doorbell Elite Nee - instellen in app Nee Nee 8-24 VAC Ring Video Doorbell Elite

* Je Chime moet 24 VAC ondersteunen. Sluit geen Chime van 8-12 volt rechtstreeks aan op een transformator van 24 volt. Voor de Ring Video Doorbell Pro en de Ring Video Doorbell Pro 2 is er de installatie voor het behouden van je bestaande gong geavanceerder dan bij onze andere videodeurbellen. Het kan zijn dat je dit door een professionele elektricien moet laten uitvoeren.

Je Ring Video Doorbell rechtstreeks aansluiten op een AC-transformator

Weerstand vereist? Pro Power Kit vereist?
Ring Video Doorbell Ja Nee
Ring Video Doorbell (2de generatie) Nee Nee
Ring Video Doorbell 2 Ja Nee
Ring Video Doorbell 3/3+ Nee Nee
Ring Video Doorbell 4 Nee Nee
Ring Video Doorbell Wired Nee Nee
Ring Video Doorbell Pro Nee Ja - alleen PPKv2
Ring Video Doorbell Pro 2 Nee Nee
Ring Video Doorbell Elite N.v.t. - PoE N.v.t. - PoE

Je Ring Video Doorbell rechtstreeks aansluiten op een Ring DC-transformator

Plug-in adapter (2de generatie) Bedrade DIN Rail-transformator (2de generatie)
Ring Video Doorbell Ja Nee
Ring Video Doorbell (2de generatie) Ja Nee
Ring Video Doorbell 2 Ja Nee
Ring Video Doorbell 3/3+ Ja Nee
Ring Video Doorbell 4 Ja Nee
Ring Video Doorbell Wired Ja Ja
Ring Video Doorbell Pro Ja Ja
Ring Video Doorbell Pro 2 Ja Ja
Ring Video Doorbell Elite N.v.t. - PoE N.v.t. - PoE

Ring Video Doorbells en gelijkstroom

De nieuwere Ring Video Doorbells worden geleverd met voedingen via gelijkstroom in plaats van wisselstroom. Deze zijn speciaal ontworpen voor Ring Video Doorbells en zijn voorzien van extra veiligheidsfuncties die niet in andere DC-voedingen aanwezig zijn, om beschadiging van je deurbel of stroomvoorziening te voorkomen.

GEBRUIK GEEN DC-voeding die niet is geproduceerd of gecertificeerd door Ring. Vanwege de extra veiligheidsfuncties zijn DC-voedingen van Ring niet compatibel met deurbelsignalen. Ze mogen uitsluitend worden gebruikt om rechtstreeks stroom te leveren aan je Video Doorbell. Je hoeft geen Pro Power Kit v2 of weerstand te gebruiken bij een Ring DC-voeding.

Productspecifieke instructies

Ring Video Doorbell Wired

Klik hier voor informatie over het installeren van je Video Doorbell Wired

Ring Video Doorbell Pro

Klik hier voor informatie over het installeren van je Video Doorbell Pro met een transformator

Klik hier voor informatie over het installeren van je Video Doorbell Pro met een stekkeradapter

Ring Video Doorbell Pro 2

Klik hier voor informatie over het installeren van je Video Doorbell Pro 2

Algemene informatie

Meer informatie over de stekkeradapter (2e generatie)