Je Video Doorbell aansluiten met vaste bedrading

Wat heb ik nodig om mijn deurbel bedraad aan te sluiten?

Compatibele accessoires

In de onderstaande tabel worden de verschillende accessoires beschreven die nodig zijn om je Ring Doorbell aan te sluiten op de bestaande bedrading.

Verbinding maken met een bestaande deurbelgong

Doorbell Diode vereist voor digitale gong Weerstand vereist Pro Power Kit vereist

Compatibele voedingen voor chimes**

** (alleen AC)

Overzicht van compatibiliteit met chimes
Ring Video Doorbell Ja Nee Nee 8-24 V AC  Ring Video Doorbell
Ring Video Doorbell 2de generatie Nee - instellen in app Nee Nee 8-24 V AC Ring Video Doorbell 2de generatie
Ring Video Doorbell 2 Ja Nee Nee 8-24 V AC  Ring Video Doorbell 2
Ring Video Doorbell 3/3+ Nee - instellen in app Nee Nee 8-24 V AC  Ring Video Doorbell 3/3+
Ring Video Doorbell Pro Nee - instellen in app Nee Ja - PPKv2 16-24V AC  Ring Video Doorbell Pro
Ring Video Doorbell Elite Nee - instellen in app Nee Nee 8-24 V AC Ring Video Doorbell Elite
Ring Video Doorbell Wired De chime moet worden omzeild
Ring Video Doorbell Pro 2 Nee - instellen in app Nee Ja - alleen PPKv3* 16-24 V AC

* Je gong moet 24 VAC ondersteunen - Sluit een gong van 8-12 V niet rechtstreeks aan op een transformator van 24 V

Rechtstreeks naar AC-transformator

Doorbell Weerstand vereist Pro Power Kit vereist
Ring Video Doorbell Ja Nee
Ring Video Doorbell 2de generatie Nee Nee
Ring Video Doorbell 2 Ja Nee
Ring Video Doorbell 3/3+ Nee Nee
Ring Video Doorbell Pro Nee Ja - alleen PPKv2
Ring Video Doorbell Elite N.v.t. - PoE N.v.t. - PoE
Ring Video Doorbell Wired Nee Nee
Ring Video Doorbell Pro 2 Nee Nee

Ring DC rechtstreeks naar transformator wordt ondersteund
Doorbell Plug-in adapter (2de generatie) Bedrade DIN Rail-transformator (2e generatie)
Ring Video Doorbell Ja Nee
Ring Video Doorbell 2de generatie Ja Nee
Ring Video Doorbell 2 Ja Nee
Ring Video Doorbell 3/3+ Ja Nee
Ring Video Doorbell Pro Ja Ja
Ring Video Doorbell Elite N.v.t. - PoE N.v.t. - PoE
Ring Video Doorbell Wired Ja Ja
Ring Video Doorbell Pro 2 Ja Ja

Ring Doorbells en gelijkstroom

De nieuwere deurbellen van Ring worden geleverd met voedingen via gelijkstroom in plaats van wisselstroom. Deze zijn speciaal ontworpen voor Ring Doorbells en zijn voorzien van extra veiligheidsfuncties die niet in andere DC-voedingen aanwezig zijn, om beschadiging van je deurbel of stroomvoorziening te voorkomen. GEBRUIK GEEN DC-voeding die niet is geproduceerd of gecertificeerd door Ring. Vanwege de extra veiligheidsfuncties zijn DC-voedingen van Ring niet compatibel met deurbelsignalen. Ze mogen uitsluitend worden gebruikt om rechtstreeks stroom te leveren aan je deurbel. Geen Pro Power Kit v2 en een weerstand vereist.

Productspecifieke instructies

Ring Video Doorbell  Wired

Klik hier voor meer informatie over het installeren van je Ring Video Doorbell Wired

Ring Video Doorbell Pro

Klik hier voor informatie over het installeren van je Video Doorbell Pro met een transformator.

Klik hier voor informatie over het installeren van je Video Doorbell Pro met een stekkeradapter.

Ring Video Doorbell Pro 2

Klik hier voor informatie over het installeren van je Video Doorbell Pro2 met een transformator.

Algemene informatie

Meer informatie over de stekkeradapter (2de generatie)