Pre-Roll en geavanceerde Pre-Roll: wat is het verschil?

In dit artikel beantwoorden we veelgestelde vragen over het verschil tussen de functies van Pre-Roll en geavanceerde Pre-Roll.

Wat is Pre-Roll?

Met de Pre-Roll-functie kunnen we bewegingsgebeurtenissen nog vollediger terugzien. Een Ring-apparaat met Pre-Roll of geavanceerde Pre-Roll legt vast wat er plaatsvond in de paar seconden die voorafgingen aan een bewegingsgebeurtenis, en deze belangrijke seconden worden gekoppeld aan de video-opname van de gebeurtenis. Dit geeft je een beter beeld van wat er voor je deur gebeurt.

Klik hier voor meer informatie over Pre-Roll.

Klik hier voor meer informatie over geavanceerde Pre-Roll.

In de onderstaande grafiek worden de verschillen tussen de twee typen Pre-Roll uitgelegd:

Functie  Pre-Roll (RVD 3 Plus) Geavanceerde Pre-Roll (bedrade apparaten)
Lengte van Pre-Roll-video 4 seconden 6 seconden
Kleur  Zwart-wit Alle kleuren
Resolutie LD HD
Geluid Nee Ja
Werking bij weinig licht Nee Ja

Geavanceerde Pre-Roll

Is geavanceerde Pre-Roll altijd ingeschakeld?

Geavanceerde Pre-Roll is altijd ingeschakeld voor bedrade Ring-apparaten.

Heb ik een Ring Protect-abonnement nodig om geavanceerde Pre-Roll te gebruiken?

Ja. Geavanceerde Pre-Roll breidt opnamen van gebeurtenissen uit, en het opnemen van gebeurtenissen is een van de voordelen van het abonnement op Ring Protect.

Klik hier voor meer informatie over het Ring Protect Plan.

Welke bedrade Ring-apparaten hebben geavanceerde Pre-Roll?

De volgende bedrade Ring-apparaten hebben geavanceerde Pre-Roll:

• Floodlight Cam
  • Spotlight Cam Wired
  • Spotlight Cam Mount
  • Video Doorbell Elite
  • Video Doorbell Pro
  • Stick Up Cam Wired
  • Stick Up Cam Elite
  • Indoor Cam

Pre-roll

Welke apparaten hebben de Pre-Roll-functie?

Momenteel heeft alleen de Ring Video Doorbell 3 Plus de Pre-Roll-functie.

Hoe werkt Pre-Roll?

Pre-Roll wordt mogelijk gemaakt door camera’s met een laag energieverbruik. Wanneer de functie wordt ingeschakeld, nemen deze camera's maximaal vier seconden video op in een circulaire buffer in het lokale geheugen van de camera, dat voortdurend automatisch wordt overschreven. Wanneer je een bewegingsgebeurtenis of een druk op de deurbel beantwoordt met livebeeld, komt de inhoud van de buffer beschikbaar als een beeld-in-beeld zodat je kunt zien wat er voorafging aan een gebeurtenis.

Staat Pre-Roll altijd aan?

Nee. Net als de meeste functies in een Ring-apparaat kan de Pre-Roll-functie worden in- en uitgeschakeld.

Pre-Roll wordt standaard ingeschakeld in de Ring-app, maar kan worden in- en uitgeschakeld in het scherm Video-instellingen binnen de app.

De vier seconden video van Pre-Roll zijn in zwart en wit. Kunnen deze video's ook in kleur worden opgenomen?

Nee Om energie te sparen worden de vier seconden Pre-Roll-video alleen in zwart en wit en met een lage resolutie opgenomen.

Heeft de Pre-Roll-video geluid?

Nee. Om energie te besparen, hebben de vier seconden Pre-Roll-video geen geluid.

Is Ring Protect vereist om Pre-Roll te kunnen gebruiken op mijn Ring Video Doorbell 3 Plus?

Nee. Op dit apparaat werkt Pre-Roll voor iedereen, ongeacht of je een Ring Protect-abonnement hebt of niet. Als je geen Ring Protect-abonnement hebt, kun je Pre-Roll echter alleen bekijken als beeld-in-beeld tijdens livebeeld.

Ring Protect Plan-abonnees kunnen de Pre-Roll-functie volledig benutten, inclusief het bekijken van Pre-Roll-videopreviews in de tijdlijn of bij eerdere gebeurtenissen van hun Ring-app, en ook voor beantwoorde bewegingsmeldingen.

Klik hier voor meer informatie over het Ring Protect Plan.