Pre-Roll en Advanced Pre-Roll: het verschil

In dit artikel geven we antwoord op veelgestelde vragen over Pre-Roll versus Advanced Pre-Roll.

Wat is Pre-Roll?

Met Pre-Roll zie je meer van elke bewegingsgebeurtenis. Een Ring-apparaat met Pre-Roll of Advanced Pre-Roll legt vast wat er in de paar seconden voorafgaand aan aan een bewegingsgebeurtenis plaatsvond en koppelt dit aan de video-opname van de gebeurtenis. Zo krijg je een beter beeld van wat zich voor je deur afspeelt.

Klik hier voor meer informatie over Pre-Roll.

Klik hier voor meer informatie over Advanced Pre-Roll.

In de onderstaande grafiek staan de verschillen tussen de twee typen Pre-Roll:

Functie

Pre-Roll (Ring Video Doorbell 3 Plus en 4)

Advanced Pre-Roll (bedrade apparaten)

Lengte van Pre-Roll-video

4 seconden

6 seconden

Bekijken
Als beeld-in-beeld in livebeeld bij het openen van een melding en aan het begin van een opgenomen video in de tijdlijn Aan het begin van een opgenomen video in de tijdlijn
Kleur Zwart-wit In kleur
Beeldkwaliteit Lage resolutie HD
Met geluid Zonder geluid Volledig geluid
Weinig licht Nee Volledige functionaliteit

Pre-roll

Welke apparaten hebben Pre-Roll?

Ring Video Doorbell 3 Plus en Ring Video Doorbell 4 zijn voorzien van Pre-Roll.

Hoe werkt Pre-Roll?

Pre-Roll wordt mogelijk gemaakt door een camera met een laag energieverbruik (Ring Video Doorbell 3 Plus) of opnamen met lage resolutie (Ring Video Doorbell 4). Bij het inschakelen van de functie legt de camera maximaal vier seconden beeld vast in het lokale geheugen van de camera, dat voortdurend automatisch wordt overschreven. Open je een melding of open je livebeeld, dan komt de tijdelijk opgeslagen video beeld-in-beeld beschikbaar zodat je kunt zien wat er aan een gebeurtenis vooraf ging.

Staat Pre-Roll altijd aan?

Nee. Net als de meeste functies van een Ring-apparaat kan de Pre-Roll-functie worden in- en uitgeschakeld.

Pre-Roll is standaard ingeschakeld in de Ring-app, maar kan worden in- en uitgeschakeld in het scherm Video-instellingen in de app.

De Pre-Roll-video's voor mijn Ring Video Doorbell 3 Plus zijn in zwart-wit. Kunnen deze video's ook in kleur worden opgenomen?

Om energie te sparen, worden de vier seconden Pre-Roll-video voor Ring Video Doorbell 3 Plus alleen in zwart-wit en met een lage resolutie opgenomen.

De Pre-Roll van Ring Video Doorbell 4 is nu in kleur.

Heeft de Pre-Roll-video geluid?

Nee. Om energie te besparen, hebben de vier seconden Pre-Roll-video geen geluid.

Is Ring Protect vereist om Pre-Roll te kunnen gebruiken op mijn Ring Video Doorbell 3 Plus?

Nee. Op dit apparaat werkt Pre-Roll voor iedereen, ongeacht of je een Ring Protect-abonnement hebt of niet. Zonder Ring Protect-abonnement kun je Pre-Roll echter alleen bekijken als beeld-in-beeld tijdens livebeeld. Later terugkijken is alleen met abonnement mogelijk.

Ring Protect-abonnees kunnen de Pre-Roll-functie volledig benutten, inclusief het bekijken van Pre-Roll-videopreviews in de tijdlijn of bij eerdere gebeurtenissen van hun Ring-app, en ook voor beantwoorde bewegingsmeldingen.

Klik hier voor meer informatie over Ring Protect.

Advanced Pre-Roll

Is Advanced Pre-Roll altijd ingeschakeld?

Advanced Pre-Roll is altijd ingeschakeld voor bedrade Ring-apparaten.

Heb ik een Ring Protect-abonnement nodig om Advanced Pre-Roll te gebruiken?

Ja. Advanced Pre-Roll breidt opnamen van gebeurtenissen uit, en het opnemen van gebeurtenissen is een van de voordelen van het abonnement op Ring Protect.

Klik hier voor meer informatie over Ring Protect.

Welke bedrade Ring-apparaten hebben Advanced Pre-Roll?

De volgende bedrade Ring-apparaten hebben Advanced Pre-Roll:

• Floodlight Cam
  • Spotlight Cam Wired
  • Spotlight Cam Mount
  • Video Doorbell Elite
  • Video Doorbell Pro
  • Video Doorbell Pro 2
  • Stick Up Cam Wired
  • Stick Up Cam Elite
  • Indoor Cam