De Ring Video Doorbell 3 rechtstreeks aansluiten op een laagspanningstransformator zonder een bestaande deurbel

Heb je geen bestaande deurbel hebt maar wil je de Ring Video Doorbell 3 niet alleen met de batterij opladen, dan kun je de videodeurbel rechtstreeks aansluiten op een AC-laagspanningtransformator van 8 - 24 V.

De Ring Video Doorbell 3 kan alleen worden aangesloten op een AC-transformator of een Ring-stekkeradapter (2de generatie). De Ring-stekkeradapter is speciaal ontworpen voor Ring Video Doorbells en zijn voorzien van extra veiligheidsfuncties die niet in andere DC-voedingen aanwezig zijn, om beschadiging van je deurbel of stroomvoorziening te voorkomen. Gebruik geen DC-voeding die niet is geproduceerd of gecertificeerd door Ring.

Een weerstand is niet nodig.

Installeer GEEN diode, omdat het geluidssignaal in huis nu wordt geregeld via de Ring-app.

Lukt het niet om de kabels gemakkelijk aan te sluiten, neem dan contact op met een elektricien of gebruik de ingebouwde, oplaadbare batterij om je Ring Video Doorbell van stroom te voorzien.

Je kunt ook een stekkeradapter (2de generatie) gebruiken om de batterij opgeladen te houden.