Installeren van de Ring Video Doorbell (2de generatie) met een bestaande deurbel

Het fysiek installeren van de Ring Video Doorbell (2de generatie) met een bestaande deurbel is heel eenvoudig. Blader verder voor stapsgewijze aanwijzingen.

Houd er rekening mee dat je de Ring Video Doorbell in de Ring-app moet instellen voordat je deze op je huis monteert.

Klik hier voor informatie over hoe je de Ring Video Doorbell (2de generatie) instelt in de Ring-app.

Stap één: de ingebouwde batterij opladen

• Laad de ingebouwde batterij op door deze met de meegeleverde oranje kabel op een USB-voedingsbron aan te sluiten.
    • Wanneer slechts één van de twee lampjes op de batterij brandt, is de batterij volledig opgeladen.

Klik hier voor meer informatie over het opladen van je Ring-batterij.

Stap twee: de bestaande deurbel verwijderen (optioneel)

Schakel bij het vervangen van een bestaande deurbel eerst de stroom uit via de meterkast. Haal de bestaande deurbel van de muur en maak de bedrading los.

Let op: als je de Ring Doorbell aansluit op een bestaande deurbel, is een transformator vereist met een spanning van 8-24 VAC, max. 40 VA, 50/60 Hz.

Let op: Gelijkspanningstransformators en de meeste intercoms worden niet ondersteund.

Stap drie: de Ring Video Doorbell (2de generatie) uitlijnen

Correct uitlijnen van de Ring Video Doorbell:

• Plaats de videodeurbel naast de deur, op ongeveer 1,20 meter van de grond.
  • Controleer of de montagebeugel recht hangt - gebruik indien nodig een waterpas.
  • Gebruik een potlood om de boorgaten te markeren.

Stap vier (optioneel): Markeer de schroefgaten.

gebruik de steun als sjabloon om de vier hoekgaten te markeren. De aanbevolen hoogte voor installatie is 1,20 meter boven de grond.

Stap vijf (optioneel): de bevestigingsgaten boren (alleen bij montage op baksteen, beton of stucwerk)

• Gebruik het meegeleverde boortje in een boormachine om gaten te boren op de posities die je hebt gemarkeerd.
  • Steek de meegeleverde kunststof pluggen in de gaten. Misschien heb je een hamer nodig om de pluggen in de gaten te krijgen.
  •  Als je installeert op stucwerk, baksteen, of beton, moet je vier boorgaten markeren. Gebruik het meegeleverde steenboortje om gaten in de muur te boren en plaats vervolgens de meegeleverde pluggen. Sla deze stap over als je de deurbel monteert op hout

Stap zes (optioneel): bevestig de draadverlengers.

Als je problemen ondervindt bij het aansluiten van de draden die uit de muur naar de achterkant van de Ring Video Doorbell lopen, gebruik je de meegeleverde draadverlengstukken en draadmoeren.

Als je je Video Doorbell bedraad wilt aansluiten, moet je eerst de deurbeldraden door het gat in de bevestigingsbeugel voeren. Draai de schroeven in de muur (of in de pluggen, als je die hebt geplaatst) tot ze helemaal zijn verzonken in de montagebeugel.

Stap zeven: de draden aansluiten (optioneel)

Sluit de draden die uit de muur komen aan op de schroeven aan de achterkant van je Video Doorbell. Beide draden kunnen op beide schroeven worden aangesloten. De volgorde doet er niet toe. Je Video Doorbell is compatibel met deurbelsystemen die 8-24 volt wisselstroom, 50 mA, leveren bij 50 of 60 Hz, max. 40 VA.

Tip: als de bedrading rechtstreeks op een deurbeltransformator wordt aangesloten, moet je een 25 ohm, 50W-draadweerstand in serie aansluiten met een van de deurbeldraden om je Video Doorbell te beschermen.

Let op: sluit bedrading niet aan op een gelijkspanningstransformator, halogeen- of lichttransformator of intercom.

Stap zeven: Plaats de Ring Video Doorbell over de gaten.

Vergeet niet om de waterpas van de voorkant van het apparaat te verwijderen.

Haak de sleuf aan de achterkant van je Video Doorbell op het lipje aan de bovenkant van de montagebeugel. Draai vervolgens de Doorbell naar beneden zodat de rand gelijk ligt met de beugel.

Stap 8: de Ring Doorbell vastschroeven

Voer alle draden (en de draadmoeren als je ze hebt gebruikt) in de muur en bevestig de videodeurbel aan de muur. Zorg ervoor dat je alle vier meegeleverde schroeven gebruikt.

Stap 9: de veiligheidsschroef vastdraaien

Gebruik een van de meegeleverde veiligheidsschroeven en de kruiskopkant van de schroevendraaier om het voorpaneel vast te maken aan de onderkant van je Ring Video Doorbell.

Belangrijke veiligheidswaarschuwing: gebruik onder het voorpaneel alleen de korte veiligheidsschroeven. Als je een ander type schroef gebruikt, kun je de batterij beschadigen, wat een potentieel brandgevaar kan veroorzaken. Denk je dat je de verkeerde schroef hebt gebruikt om de deurbel te installeren? Neem dan contact op met Ring Support.

Klik hier voor informatie over hoe je de Ring Video Doorbell (2de generatie) instelt in de Ring-app.