Informatie over de Ring Video Doorbell 3

De Ring Video Doorbell 3 behoort tot de nieuwe generatie videodeurbellen. Naast de nieuwe close-up-zone beschikt de Video Doorbell 3 over dual-band 2,4 en 5 GHz wifi-connectiviteit, verbeterde energie-efficiëntie, sterkere schroefbevestiging en geavanceerde bewegingsdetectie.

In dit artikel vind je antwoorden op veelgestelde vragen over de Ring Video Doorbell 3.

Wat is de Ring Video Doorbell 3?

De Ring Video Doorbell 3 behoort tot de volgende generatie videodeurbellen. Hiermee begin je goed met het beveiligen van je gehele woning. Met de Ring Video Doorbell 3 ben je altijd verbonden met thuis, zodat je vanaf elke locatie je eigendommen in de gaten kunt houden en altijd de deur kunt beantwoorden.

Kijk wie er voor de deur staat, voorkom misdaad en bescherm je huis - allemaal vanaf je telefoon, tablet of pc.

Welke functies heeft Ring Video Doorbell 3?

• 1080p HD-video
  • Geavanceerde bewegingsdetectie*
  • Livebeeld
  • 2,4 en 5 GHz dual-band connectiviteit
  • Mogelijkheid bewegingszones veraf en dichtbij in te stellen.**
  • Eenvoudig te verwijderen voorpaneel
  • Sterkere schroefbevestiging
  • 2 jaar garantie op onderdelen, diefstalbescherming tijdens de volledige levensduur
  • Werkt met iOS en Android
  • Met wifiverbinding
  • Beschikbaar in twee trendy uitvoeringen (meegeleverd)
  • Hoeft niet op een bedrade deurbel te worden aangesloten

Ring werkt altijd aan een betere ervaring bij het beveiligen van je huis. In oktober 2020 introduceerden we een nieuwe functie voor batterijgevoede apparaten: personaliseerbare bewegingszones Personaliseerbare bewegingszones zijn al enige tijd een standaardfunctie op bedrade Ring-apparaten, en binnenkort ook voor Ring-gebruikers met apparaten die op batterijen werken.

Klik hier voor meer informatie over personaliseerbare bewegingszones voor Ring-apparaten op batterij.

** Klik hier voor meer informatie over de close-up-zone.

Productspecificaties

Wat zit er in de doos?

• Ring Video Doorbell 3
  • Oplaadbare batterij
  • Voorpaneel in nikkel-satijn
  • Hoekmontageset
  • Micro-USB-oplaadkabel
  • Installatiehulpmiddelen en gereedschap
  • Beknopte handleiding
  • Beveiligingssticker

Opmerking: gereedschap vereist voor installatie (niet inbegrepen):

• Steenboor van 6 mm (optioneel)
  • PH2 kruiskopschroevendraaier

Wat zijn de specificaties van de Ring Video Doorbell 3?

Ring Video Doorbell 3 Plus
Beeldkwaliteit 1080p HD
Zicht 160 graden horizontaal
Verbinding 2,4 of 5 GHz draadloos 802,11 B/G/N
Verbindingssnelheid Aanbevolen minimale uploadsnelheid van 2 mb/s per apparaat
Audiospecificaties Tweerichtingsspraak met ruisonderdrukking
Systeemvereisten

Klik hier voor de huidige systeemvereisten voor de Ring-app

Afmetingen 128 x 62 x 28 mm
Voeding

Verwisselbare oplaadbare batterij, bedraad aangesloten op een bestaande deurbel, zonnelader of aangesloten op stroom.

Gebruik voor je eigen veiligheid alleen compatibele Ring-accessoires of een bestaande deurbeltransformator binnen hieronder vermeld bereik om het apparaat van stroom te voorzien.

Voor aansluiting op een bestaand deurbelsysteem:
- Transformator voor bedrade aansluiting (8 tot 24 VAC, 50/60 Hz, 5 tot 40 VA)

Ring-accessoires worden afzonderlijk verkrijgbaar, onder andere:
- Stekkeradapter (24 Vdc, 500 mA)
- Zonnelader (5,2 Vdc, 100 mA of 109 mA)
- Zonnepaneel (5 Vdc, 380 mA/480 mA/800 mA)

Het gebruik van incompatibele stroombronnen kan het apparaat beschadigen en elektrische schokken veroorzaken.

Wat is het verschil tussen de Ring Video Doorbell 3 en eerdere generaties van de Video Doorbell?

De Ring Video Doorbell 3 heeft dezelfde voordelen als de Ring Video Doorbell en de Ring Video Doorbell 2. Daarbij zijn er nieuwe functionaliteiten toegevoegd. Enkele voorbeelden:

• Dual-band wifi, zowel op 2,4 als 5 GHz
  • 1080p HD-video met nachtzicht
  • Tweerichtingsspraak met ruisonderdrukking
  • Privacyzones

Klik hier voor meer informatie over privacyzones.

Moet ik mijn Ring Video Doorbell of Ring Video Doorbell 2 vervangen door de Ring Video Doorbell 3?

Nee. De originele Ring Video Doorbell en Ring Video Doorbell 2 blijven normaal werken en blijven ondersteund door Ring.

Werkt de Ring Video Doorbell 3 in combinatie met andere Ring-apparaten?

Ja. De Ring Video Doorbell 3 werkt in combinatie met elk ander Ring-apparaat en heeft alles wat je mag verwachten van een videodeurbel binnen een beveiligingssysteem.

Werkt de Ring Video Doorbell 3 met Alexa?

Ja. De Ring Video Doorbell 3 is volledig compatibel met Echo-apparaten.

Klik hier voor meer informatie over het gebruik van Ring-apparaten met Alexa.

Compatibiliteit en gebruik

Kan ik voor de Ring Video Doorbell 3 de montagebeugels, zonneladerbeugels, oplaadkabels en kantel/hoekmontagesets gebruiken van oudere versies van de Ring Video Doorbell?

De Video Doorbell 3 werkt wel met oplaadkabels van eerdere modellen. Montagebeugels en kantel/montagesets zijn niet compatibel, hoewel nieuwe versies worden meegeleverd in de doos van de Video Doorbell 3. De zonneladerbeugel is niet geoptimaliseerd voor de Video Doorbell 3; er is een nieuwe versie te koop.

Er is nu een aparte omvormerset voor Video Doorbell 1 verkrijgbaar om de Video Doorbell 3 compatibel te maken met de bevestigingsgaten van je Video Doorbell 1, zodat je geen nieuwe boorgaten hoeft te maken.

Is de Ring Video Doorbell 3 weerbestendig?

Ja. De Ring Video Doorbell 3 is weerbestendig.

Kan de Ring Video Doorbell 3 tegen hoge of lage temperaturen?

De Ring Video Doorbell 3 is geschikt voor temperaturen variërend van -20 graden tot 48 graden Celsius.

Internetvereisten

Met welke wifinetwerken werkt de Ring Video Doorbell 3?

De Ring Video Doorbell 3 werkt met b/g/n wifinetwerken op de frequenties van 2,4 of 5,0 Ghz.

Wat is de aanbevolen internetsnelheid voor Ring Video Doorbell?

Aanbevolen minimale uploadsnelheid van 2 mb/s per apparaat

Datagebruik en abonnementen voor video-opname

Gebruikt de Ring Video Doorbell 3 altijd data of alleen wanneer het apparaat actief is?

De Ring Video Doorbell 3 gebruikt alleen mobiele data wanneer deze geactiveerd is door een gebeurtenis, een gebeurtenis wordt opgenomen of wanneer je Livebeeld via de Ring-app gebruikt. Wanneer de Video Doorbell 3 geen beweging detecteert of wanneer de app niet is geactiveerd, gebruikt deze geen data.

Bewaart de Ring Video Doorbell 3 beeldmateriaal om later te kunnen bekijken?

Dit is mogelijk, maar hiervoor is een abonnement op Ring Protect nodig. Ring Protect is een optionele service waarmee je videobeelden kunt bekijken, opslaan en delen.

Klik hier voor meer informatie over het Ring Protect-abonnement.

Installatie

Mijn voortuin heeft een ongewone vorm. Hoe kan ik de Ring Video Doorbell 3 in een andere richting plaatsen dan recht vooruit?

De richting van de Ring Video Doorbell 3 kan worden aangepast met een kantel- of hoekmontageset.

Klik hier voor meer informatie over kantel- en hoekmontagesets.

Aanschaf, restitutie en garantie

Waar kan ik Ring Video Doorbell 3 bestellen?

De Ring Video Doorbell 3 Plus is verkrijgbaar op Ring.com en bij de betere verkooppunten.

Zit er garantie op de Ring Video Doorbell 3?

Ja, een beperkte garantie van 1 jaar. Voor consumenten vormt de beperkte garantie een aanvulling op je consumentenrechten die deze rechten op geen enkele wijze aantast. Je hebt nog steeds wettelijke aanvullende rechten, zelfs nadat de beperkte garantie is verlopen.

Klik hier voor meer informatie over de beperkte garantie en de diefstalbeveiliging van Ring.

Wat is het restitutiebeleid van Ring?

Vanaf de dag dat je het apparaat (of de apparaten) hebt ontvangen, heb je 30 dagen om een volledige restitutie aan te vragen. Je moet zelf de kosten van retourverzending betalen.

Wat als iemand mijn Ring Video Doorbell 3 steelt?

Bij diefstal vervangen we je apparaat gratis. Je hoeft hiervoor alleen de aangiftevereisten op te volgen en wij sturen je een vervangende Ring Video Doorbell 3.

Klik hier voor meer informatie over het beleid van Ring met betrekking tot productvervanging bij diefstal.