De duur van de video-opnamen aanpassen op apparaten die op batterijen werken

Met de Ring-app kun je instellen hoelang Ring-apparaten gebeurtenissen opnemen, zelfs als je niet op meldingen reageert. Je kunt de duur van de video-opnamen inkorten of verlengen, bijvoorbeeld om de batterij langer te laten meegaan of om meer van elke gebeurtenis te zien.

In dit artikel vind je de antwoorden op veelgestelde vragen over het instellen van de duur van video-opnamen.

Voor welke Ring-apparaten kan ik de duur van video-opnamen instellen?

De instelling voor de duur van video-opnamen vind je op de volgende Ring-apparaten die op batterijen werken:

• Ring Video Doorbell
  • Ring Video Doorbell 2
  • Ring Video Doorbell 3
  • Ring Video Doorbell 3 Plus
  • Stick Up Cam Battery
  • Peephole Cam (voorheen de Door View Cam)

Hoe pas ik de duur van de video-opnamen aan?

Volg deze instructies om de instellingen voor video-opnamen aan te passen:

In de Ring-app:

• Tik op de drie lijntjes linksboven op het Dashboard-scherm.
  • Tik op Apparaten.
  • Tik op het apparaat dat je wilt aanpassen.
  • Tik op Apparaatinstellingen.
  • Tik op Duur video-opname.
  • Tik op Max. opnameduur.
  • In de lijst die wordt weergegeven, heb je de volgende opties:
    • 15 seconden
    • 20 seconden
    • 25 seconden
    • 30 seconden
    • 60 seconden
    • 90 seconden
    • 120 seconden

Er wordt mogelijk een waarschuwing weergegeven dat de keuze van invloed is op de levensduur van de batterij. Je kunt op een later moment altijd voor een kortere tijdsduur kiezen als je merkt dat de batterij te snel leeg raakt.

Bewegingsverificatie heeft invloed op de opnametijd. Als je de instelling voor Bewegingsverificatie wilt wijzigen, ga je naar Bewegingsinstellingen en vervolgens naar Bewegingsverificatie om de functie in of uit te schakelen.

Wat is de minimale en maximale opnameduur?
De duur van de video-opname kan worden ingesteld van 15 seconden tot 120 seconden.

Kan ik voor elk apparaat een aparte opnameduur kiezen?
Ja. Elk apparaat heeft een eigen instelling voor de opnameduur, dus je kunt voor elk apparaat de gewenste opnameduur kiezen.