Bewegingsverificatie op Ring-apparaten gebruiken

Je kunt de Bewegingsverificatie functionaliteit gebruiken om onterechte meldingen te filteren en alleen meldingen te verzenden wanneer een beweging is geverifieerd door het systeem.

In dit artikel worden veelgestelde vragen over bewegingsverificatie beantwoord en wordt uitgelegd hoe je deze functie op apparaten kunt activeren.

Wat is bewegingsverificatie?

Bewegingsverificatie is een speciale functie voor Ring-apparaten. Voor de functionaliteit maken ze gebruik van een speciaal algoritme, samen met de videogegevens van een eigen apparaat, om zo te controleren of er een melding naar jou moet worden verzonden of niet. Ze sturen vervolgens alleen een melding nadat ze zeker denken te weten dat een gedetecteerde beweging legitiem is. Met deze functionaliteit kun je het aantal onterechte/foutieve meldingen van je Ring-apparaat verminderen.

Hoe kan ik bewegingsverificatie in- of uitschakelen?

Volg deze instructies om de bewegingsverificatie te activeren of deactiveren:

Activeren

• Open de Ring-app.

• Tik op het apparaat waarvoor je bewegingsverificatie wilt inschakelen.

• Tik op 'Motion Settings' (bewegingsinstellingen).

• Tik op 'Motion Verification' (bewegingsverificatie).

• Schakel hier de bewegingsverificatie in.

• Bevestig dat je het systeem wilt inschakelen.

Deactiveren

• Open de Ring-app.

• Tik op het apparaat waarvoor je bewegingsverificatie wilt instellen.

• Tik op 'Motion Settings' (bewegingsinstellingen).

• Tik op 'Motion Verification' (bewegingsverificatie).

• Schakel hier je bewegingsverificatie uit.

• Bevestig dat je het systeem wilt uitschakelen.