Informatie over het beveiligingsoverzicht van Ring

In het beveiligingsoverzicht van de mobiele Ring-app kunnen Ring-gebruikers hun geautoriseerde mobiele apparaten, desktops en tablets en externe aan hun Ring-accounts gekoppelde diensten bekijken en beheren.

In het volgende artikel worden veelgestelde vragen over het beveiligingsoverzicht beantwoord.

Wat is het beveiligingsoverzicht?

Het beveiligingsoverzicht heeft één gebruiksvriendelijk dashboard waarin je belangrijke privacy- en beveiligingsinstellingen kunt bekijken en beheren.

Wat kan ik doen met het beveiligingsoverzicht?

Het beveiligingsoverzicht biedt de volgende functionaliteit:

• Accountbeheer
    • Tweestapsverificatie: Je kunt ervoor kiezen om een e-mail of sms te ontvangen wanneer je je aanmeldt bij je account.
    • Klantenserviceverificatie: Hiermee genereer je een eenmalige identificatiecode die je kunt gebruiken wanneer je contact opneemt met onze klantenservice.
    • Geautoriseerde gebruikersapparaten weergeven en verwijderen: Bekijk en verwijder alle telefoons, tablets en computers waarop je kunt inloggen bij je Ring-account.
    • Gedeelde gebruikers weergeven en verwijderen: Beheer de gedeelde gebruikers die aan je Ring-apparaten zijn gekoppeld, en verwijder ze eenvoudig van deze apparaten.
    • Gekoppelde externe accounts weergeven en verwijderen: Bekijk en verwijder alle diensten die aan je Ring-account zijn gekoppeld.
    • Opslagtijd voor video's: Kies hoe lang video's worden opgeslagen door Ring en hoelang ze toegankelijk zijn in de Ring-app.
      • Let op: Je hebt een abonnement op Ring Protect nodig om video's op te slaan.
    • Beheer van gedeelde video's: Je kunt een opgenomen video delen via e-mail of sociale media om deze aan je community te laten zien. Als je de video wilt verwijderen of niet langer wilt delen, kun je dat hier doen.
    • Videocodering: Informatie over de coderingsmethoden die Ring gebruikt om je privacy en beveiliging te beschermen.
  • Privacyinhoud
    • Informatie weergeven: Lees hoe Ring je persoonlijke gegevens vertrouwelijk en privé houdt.
    • Externe serviceproviders: Op 18 februari 2020 begint Ring met de geleidelijke uitrol van een nieuw menu-item in het beveiligingsoverzicht onder 'Privacy-informatie en -beheer', genaamd 'Externe serviceproviders'. Hiermee krijg je als gebruiker controle over gepersonaliseerde advertenties en kun je deze uitschakelen.
    • Beleid met betrekking tot de openbare veiligheid: Op deze pagina vind je meer informatie over het beleid van Ring met betrekking tot het bewaren van video's en de privacy van video's, accounts en apparaten.

Waarom heeft Ring besloten om het beveiligingsoverzicht te maken?

We vinden veiligheid, privacy en transparantie erg belangrijk. Daarom hebben we besloten om een centrale plaats in de Ring-app te creëren waar gebruikers belangrijke beveiligings- en privacyinstellingen kunnen bekijken en beheren.

Zo kunnen gebruikers eenvoudig en direct de gewenste beveiligings- en privacyniveaus kiezen. Wij vinden het heel belangrijk om open te zijn naar onze klanten en hen te helpen zelf hun privacy- en beveiligingsinstellingen te bepalen.