Informatie over het beveiligingsoverzicht van Ring

In het beveiligingsoverzicht van de mobiele Ring-app kunnen Ring-gebruikers hun geautoriseerde mobiele apparaten, desktops en tablets en externe aan hun Ring-accounts gekoppelde diensten bekijken en beheren.

In het volgende artikel worden veelgestelde vragen over het beveiligingsoverzicht beantwoord.

Wat is het beveiligingsoverzicht?

Het beveiligingsoverzicht heeft één gebruiksvriendelijk dashboard waarin je belangrijke privacy- en beveiligingsinstellingen kunt bekijken en beheren. Daarnaast geeft het beveiligingsoverzicht Ring-gebruikers meer informatie over hoe Ring hun gegevens veilig en privé houdt.

Wat kan ik doen met het beveiligingsoverzicht?

Het beveiligingsoverzicht biedt de volgende functionaliteit:

• Accountbeheer

• Tweestapsverificatie: verbeter de beveiliging van je Ring-account door tweestapsverificatie in te schakelen.

• Weergave en verwijdering van geautoriseerde clientapparaten: bekijk en verwijder alle telefoons, tablets en computers waarop je kunt inloggen bij je Ring-account.

• Weergave en verwijdering van gedeelde gebruikers: beheer de gedeelde gebruikers die aan je Ring-apparaten zijn gekoppeld, en verwijder ze eenvoudig van deze apparaten.

• Weergave en verwijdering van gekoppelde accounts van derden: bekijk en verwijder alle services die aan je Ring-account zijn gekoppeld.

• Privacyinhoud

• Lees hoe Ring je persoonlijke gegevens vertrouwelijk en privé houdt.

Waarom heeft Ring besloten om het beveiligingsoverzicht te maken?

We vinden veiligheid, privacy en transparantie erg belangrijk. Daarom hebben we besloten om een centrale plaats in de Ring-app te creëren waar gebruikers belangrijke beveiligings- en privacyinstellingen kunnen bekijken en beheren.

Zo kunnen gebruikers eenvoudig en direct de gewenste beveiligings- en privacyniveaus kiezen. Wij vinden het heel belangrijk om open te zijn naar onze klanten en hen te helpen zelf hun privacy- en beveiligingsinstellingen te bepalen.