Ik wil de eigenaar van een Ring-apparaat worden of wijzigen

Als je probeert een Ring-videodeurbel of -beveiligingscamera in te stellen in de Ring-app en het apparaat nog op naam staat van iemand anders, zijn er verschillende oplossingen:

Een Ring-apparaat verwijderen uit de Ring-app, zodat een nieuwe eigenaar het kan gebruiken

Vergeet niet om alle video's te downloaden die je wilt bewaren voordat je een apparaat verwijdert.

Gebruik deze link voor meer informatie over hoe je video's kunt downloaden.

Het eigendom van een Ring-apparaat opgeven als je gaat verhuizen, als je het cadeau geeft of als je het verkoopt:

• Open de Ring-app
    • Als je de Ring-app van je mobiele apparaat hebt verwijderd, moet je deze opnieuw downloaden en inloggen met je Ring-gebruikersnaam en -wachtwoord.
  • Tik op de drie lijntjes linksboven in het scherm
  • Tik op Apparaten
  • Selecteer het apparaat waarvan je het eigendom wilt opgeven
  • Tik op Apparaatinstellingen
  • Tik op Algemene instellingen
  • Selecteer Dit apparaat verwijderen
    • Het apparaat is onmiddellijk beschikbaar voor een nieuwe eigenaar.
    • Voltooi dit proces voor elk apparaat dat je wilt vrijgeven.
      • Voltooi dit proces ook als het apparaat nog steeds in een huis is geïnstalleerd, zoals een deurbel die je achterlaat nadat je je huis hebt verkocht.

Let op: Het verwijderen van de Ring-app of het annuleren van het Ring Protect-abonnement betekent niet dat je het eigendom van het apparaat hebt afgestaan. Ring-apparaten moeten afzonderlijk uit de Ring-app worden verwijderd door een aantal eenvoudige stappen te volgen om het eigendom op te geven.

Als je familielid/vriend is overleden en een Ring-apparaat heeft achtergelaten

Er zijn bepaalde wettelijke vereisten waaraan je moet voldoen om het eigendom van het account of apparaten op een andere naam te zetten of om opgeslagen video-opnames te herstellen. Neem contact op met de klantenservice en onze medewerkers zullen je hierbij helpen.