Informatie over de functie Aanhoudende beweging

Met de functie Aanhoudende beweging op de Ring Door View Cam kun je een melding in de Ring-app ontvangen wanneer wordt gedetecteerd dat mensen zich bij je voordeur ophouden.

Dit artikel bevat basisinformatie over de functie Aanhoudende beweging.

Persoonsherkenning en aanhoudende beweging

De persoonsherkenning is een speciale gebruikersinstelling in de Ring-app waarmee je een melding ontvangt wanneer de camera van een Ring-apparaat beweging detecteert van objecten die op mensen lijken. Alle gedetecteerde bewegingsgebeurtenissen worden nog steeds door het Ring-apparaat vastgelegd (mits je een abonnement op Ring Protect hebt), maar met Persoonsherkenning kan het aantal meldingen dat je krijgt terugbrengen tot alleen de gebeurtenissen die door mensen worden veroorzaakt.

Als je 'Aanhoudende beweging' hebt ingeschakeld, ontvang je een andere melding wanneer mensen zich langere tijd in het zicht van de camera ophouden.

Je hebt twee instellingen voor de soorten meldingen die je ontvangt. Deze instellingen sluiten elkaar niet uit. Je kunt een van beide of ze allebei inschakelen.

• Altijd: Je ontvangt meldingen wanneer mensen worden gedetecteerd.
  • Als beweging lang aanhoudt: Je ontvangt een speciale melding wanneer mensen gedurende langere tijd in het zicht van de camera blijven. Je kunt instellen hoelang iemand in het zicht van de camera moet blijven voordat het apparaat de speciale melding verzendt.

Klik hier voor meer informatie over persoonsherkenning.

Is het verplicht om de functie Aanhoudende beweging te gebruiken?

Nee. De functie Aanhoudende beweging is een optionele extra functie die je ziet onder de knop voor het in- en uitschakelen van de persoonsherkenning. Je kunt deze instelling naar wens in- of uitschakelen, maar de functie Aanhoudende beweging werkt alleen in combinatie met persoonsherkenning.

Heeft iedereen toegang tot de functie Aanhoudende beweging?

Nee. Aanhoudende beweging is alleen toegankelijk voor gebruikers met Ring Protect die persoonsherkenning hebben ingeschakeld.

Klik hier voor meer informatie over persoonsherkenning.

Wat is Ring Protect?

Ring Protect is een optioneel, apart verkrijgbaar abonnement met diverse voordelen, zoals geassisteerde bewaking voor Ring Alarm, en video-opnameservices voor Ring-apparaten. Met een abonnement op Ring Protect kun je Ring-video's opslaan en delen en kun je persoonsherkenning en de functie Aanhoudende beweging gebruiken.

Klik hier voor meer informatie over Ring Protect.

De functie Aanhoudende beweging inschakelen

• Open de Ring-app en tik op de drie lijntjes linksboven in het hoofdscherm.
  • Tik op Apparaten.
  • Tik op het apparaat waarvoor je Aanhoudende beweging wilt inschakelen.
  • Tik op Slimme meldingen.
  • Schakel Persoonsherkenning in.
    • De functie Aanhoudende beweging kan alleen worden ingeschakeld in combinatie met persoonsherkenning.
  • Tik op Meldingsvoorkeuren.
  • Schakel Bij aanhoudende beweging in om Aanhoudende beweging in te schakelen.

In de melding over aanhoudende beweging wordt aangegeven of een persoon of groep personen zich een bepaalde tijd rond het Ring-apparaat ophoudt.

Is de functie Aanhoudende beweging beschikbaar op andere Ring-apparaten?

Nee. De Door View Cam is het enige Ring-apparaat met de functie Aanhoudende beweging. Als we de functie toevoegen aan andere apparaten, zullen we onze gebruikers er hier en op Ring.com van op de hoogte stellen.