Fysieke installatie van je Ring Video Doorbell Pro

In dit artikel wordt toegelicht hoe je de Ring Video Doorbell Pro fysiek kunt installeren.

Klik hier voor meer informatie over hoe je de Video Doorbell Pro instelt in de Ring-app.

Stap één - De bestaande deurbelknop verwijderen

• Schakel de voeding uit in de meterkast
  • Verwijder de bestaande knop en maak de bedrading los

Stap twee - De Pro Power Kit installeren

Stap drie - De deurbel bevestigen

• Verwijder eerst het voorpaneel van het apparaat
  • Als je het wilt monteren op een gemetseld oppervlak, ga dan als volgt te werk voordat je verder gaat:
    • Gebruik het apparaat als sjabloon om de gaten te markeren.
    • Boor gaten en plaats de pluggen.
  • Sluit de draden aan op de schroeven aan de achterkant van het apparaat
    •  Het maakt niet uit in welke volgorde de draden worden aangesloten. Zorg ervoor dat de draden elkaar niet raken.
    • Let er ook op dat je de schroeven niet te strak aandraait.
  • Plaats het apparaat waterpas tegen de muur en draai de schroeven vast

Let op: voor de Ring Video Doorbell Pro hoeft nooit een diode te worden geïnstalleerd.

Stap vier - De deurbel instellen met de Ring-app

• Controleer elk deel van de bedrading nogmaals en schakel vervolgens de stroom weer in

Let op: het duurt maximaal een uur om de interne voedingscel op te laden. Nadat het apparaat is opgeladen, schakelt het automatisch naar de configuratiemodus.

Klik hier voor meer informatie over de configuratiemodus.

Nu het apparaat op zijn plek hangt, ga je verder met de instelling in de Ring-app.

Klik hier voor meer informatie over het instellen van de Ring Pro in de app.

Stap vijf - Het voorpaneel bevestigen

• Plaats het voorpaneel op de deurbel en zorg ervoor dat het goed vastzit aan het apparaat.
  • Bevestig de veiligheidsschroef aan de onderkant van het apparaat.