Ring-apparaten koppelen aan een Chime of Chime Pro

De Chime en Chime Pro zijn plug-in-apparaten die een hoorbare waarschuwing afgeven wanneer beweging wordt gedetecteerd of wanneer er wordt aangebeld. In dit artikel wordt uitgelegd hoe je een Ring-apparaat koppelt aan een Chime-apparaat.

Volg de onderstaande instructies om je Ring-apparaat te koppelen aan een Chime of Chime Pro:

• Als het apparaat is ingesteld, volg je deze stappen om deze aan de Ring te koppelen:
    • Tik op het pictogram met drie lijnen in de linkerbovenhoek om het menu te openen.
    • Selecteer Apparaten.
    • Kies je Chime of Chime Pro.
  • Selecteer Audio-instellingen.

• Selecteer Chime-meldingen.
    • Als je op het pictogram met een bel tikt, gaat de Chime af als er wordt aangebeld
  • Als je op het persoon-pictogram tikt, laat de Chime een waarschuwing horen wanneer beweging wordt gedetecteerd

Hoe wijzig ik de Chime-beltonen?

Via de apparaatpagina van de Chime:

• Selecteer Audio-instellingen
  • Tik op Chime-beltonen.
    • Hier kun je een beltoon instellen voor Ring- en bewegingsmeldingen.

Hoe koppel ik een Ring-apparaat aan het versterkte WiFi-netwerk van de Chime Pro?

Klik hier voor meer informatie.

Mijn Chime gaat nog steeds niet af. Wat moet ik doen?

Mogelijk is de Chime offline.

Klik hier voor meer informatie over wat je in dit geval moet doen.

Als de Chime online is, koppel je hem los en start je hem opnieuw op. Neem als dat niet werkt contact op met de klantenservice voor verdere ondersteuning.