Wachtwoord van je Ring-account vergeten

Als je het wachtwoord van je Ring-account bent vergeten, hoeft je je geen zorgen te maken. In dit artikel wordt uitgelegd hoe je je wachtwoord opnieuw kunt instellen en weer toegang tot je account krijgt.

Voer de volgende stappen uit om je wachtwoord opnieuw in te stellen:

Controleer of je toegang hebt tot het e-mailadres van je Ring-account.

Als je niet zeker weet welk e-mailadres dat is, zoek dan naar e-mails van Ring in al je inboxen.

Als je het e-mailadres van je Ring-account nog steeds niet kunt achterhalen, zoek dan het MAC-ID van je apparaat en neem contact op met de klantenservice voor verdere ondersteuning.

• Ga naar ring.com/account.

• Er wordt een scherm weergegeven dat er als volgt uitziet:

• Klik op Wachtwoord vergeten.
  • Voer het e-mailadres van je Ring-account in.

Vervolgens ontvang je een e-mail met instructies over hoe je verder kunt gaan.

Wat gebeurt er als ik geen e-mail ontvang?

Neem contact op met de klantenservice voor verdere hulp.

Wat moet ik doen als ik geen toegang heb tot dat e-mailadres?

Als je geen toegang hebt tot het oorspronkelijke e-mailadres van het Ring-account, moet je mogelijk een nieuw account maken.

En hoe zit het met mijn abonnement?

Zoek in dat geval het MAC-ID van je apparaat en het adres dat bij je account hoort en neem contact op met de klantservice voor verdere hulp. Een van onze klantenservicemedewerkers helpt je graag met je abonnementsgegevens.