De functie momentopnamen gebruiken

Door de functie momentopnamen (alleen beschikbaar wanneer je bent geabonneerd op het Ring Protect Plan) te gebruiken met je Ring-apparaten, krijg je een goed overzicht van wat er rondom je huis gebeurt door middel van waarschuwingen en bewegingsmeldingen.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je de functie momentopnamen kunt gebruiken.

Klik hier voor meer informatie over de functie momentopnamen.

Direct naar antwoord

Heb ik een Ring Protect-abonnement nodig om momentopnamen te gebruiken?

Hoe activeer ik momentopnamen?

Hoe bekijk ik momentopnamen?

Hoe verwijder ik momentopnamen?

Hoe download ik momentopnamen?

Hoe maak ik een enkele momentopname?

Hoe wijzig ik de frequentie waarmee momentopnamen worden gemaakt?

Welke Ring-apparaten beschikken over de frequentiefunctie voor momentopnamen?

Heb ik een Ring Protect-abonnement nodig om momentopnamen te gebruiken?

Ja, je hebt een Ring Protect-abonnement nodig om momentopnamen te activeren. Anders kun je de functie niet inschakelen.

Hoe activeer ik momentopnamen?

Voor het inschakelen van momentopnamen volg je deze instructies:

• Open de Ring-app.
  • Tik op het pictogram met drie lijnen linksboven in de app om het menu aan de zijkant te openen.
  • Tik op Apparaten.
  • Tik op het gewenste apparaat.
  • Tik op Apparaatinstellingen.
  • Tik op momentopnamen.
    • Activeer de functie momentopnamen met de schakelknop.
    • Activeer een frequentietijd voor momentopnamen

Hoe bekijk ik momentopnamen?

Als je een momentopname wilt bekijken, moet je deze instructies volgen:

• Open de Ring-app.
  • Tik op het apparaat waarvan je de momentopnamen wilt bekijken.
  • Tik op Livebeeld.
  • Scrol naar links om vorige momentopnamen te bekijken.

Hoe verwijder ik momentopnamen?

Als je een momentopname wilt verwijderen, moet je deze instructies volgen:

• Open de Ring-app.
  • Tik op de drie lijntjes linksboven in het Dashboard.
  • Tik op Apparaten.
  • Selecteer het apparaat waarvan je de momentopnamen wilt verwijderen.
  • Bekijk de tijdlijn bij Eerdere gebeurtenissen.
  • Plaats de afspeellijn op het gedeelte dat je wilt verwijderen.
  • Tik op Meer acties (drie stippen).
  • Tik op Verwijderen.
  • Tik op Bevestigen.

Hoe download ik momentopnamen?
Als je een momentopname wilt downloaden, moet je deze instructies volgen:

• Open de Ring-app.
  • Op het dashboard-scherm tik je op een momentopname van het apparaat waarvan je de momentopnamen wilt zien.
  • Tik op Apparaten.
  • Scrol naar links om de verschillende momentopnamen te bekijken.
  • Plaats de verticale afspeellijn op het gedeelte dat je wilt downloaden
    • Tik linksonderaan op Delen
    • Je kunt de opname delen via sociale media of downloaden.
  • Tik rechtsonderin op het grijze pictogram Downloaden.

Hoe wijzig ik de frequentie waarmee momentopnamen worden gemaakt met de functie Momentopnamen?

Als je de frequentie voor het maken van momentopnamen wilt wijzigen, moet je deze instructies volgen:

• Open de Ring-app.
  • Tik op de drie lijntjes linksboven in het dashboard.
  • Tik op Apparaten.
  • Tik op het apparaat dat je wilt aanpassen.
  • Tik op Apparaatinstellingen.
  • Tik op momentopnamen.
    • Afhankelijk van de Ring-apparaten waarover je beschikt, kan de optie momentopnamen bovenin of in het midden worden weergegeven.
  • Selecteer de frequentie waarmee momentopnamen worden gemaakt.

Let op: het verhogen van de frequentie van momentopnamen op een apparaat met batterijen, verkort de levensduur van de batterij.

Welke Ring-apparaten beschikken over de frequentiefunctie voor momentopnamen?

Deze functie wordt beschikbaar voor alle apparaten die momentopnamen ondersteunen.

Klik hier voor meer informatie over momentopnamen.