De fotofunctie gebruiken

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je de fotofunctie kunt gebruiken.

Hoe activeer ik de fotofunctie?
Volg de volgende instructies om de fotofunctie in te schakelen:

• Open de Ring-app.
  • Tik op het pictogram met drie lijnen linksboven in de app om het menu aan de zijkant te openen.
  • Tik op Apparaten.
  • Tik op het gewenste apparaat.
  • Tik op Apparaatinstellingen.
  • Tik op Foto.
    • Activeer de fotofunctie met de schakelaar.
    • Activeer een frequentietijd voor momentopnamen.
  • Klik rechtsboven op Opslaan.

Hoe kan ik foto's bekijken?
Volg de volgende instructies om een foto te bekijken:

• Open de Ring-app.
  • Tik op het apparaat waarvan je de momentopnamen wilt bekijken.
  • Tik op Livebeeld.
  • Scrol naar links om vorige momentopnamen te bekijken.

Hoe verwijder ik foto's?
Volg de volgende instructies om een foto te verwijderen:

• Open de Ring-app.
  • Tik op de drie lijntjes linksboven in het Dashboard.
  • Tik op Apparaten.
  • Selecteer het apparaat waarvan je de momentopnamen wilt verwijderen.
  • Bekijk de tijdlijn van gebeurtenissen.
  • Plaats de afspeellijn op het gedeelte dat je wilt verwijderen.
  • Tik op Meer acties (drie stippen).
  • Tik op Verwijderen.
  • Tik op Bevestigen.

Hoe kan ik foto's downloaden?
Volg de volgende instructies om een foto te downloaden:

• Open de Ring-app.
  • Op het dashboard-scherm tik je op een momentopname van het apparaat waarvan je de momentopnamen wilt zien.
  • Tik op Apparaten.
  • Scrol naar links om de verschillende momentopnamen te bekijken.
  • Plaats de verticale afspeellijn op het gedeelte dat je wilt downloaden
    • Tik linksonderaan op Delen
    • Je kunt de opname delen via sociale media of downloaden.
  • Tik rechtsonderin op het grijze pictogram Downloaden.

Hoe wijzig ik de frequentie van foto's die met de fotofunctie worden gemaakt?
Volg de volgende instructies om de frequentie van foto's te wijzigen:

• Open de Ring-app.
  • Tik op de drie lijntjes linksboven in het dashboard.
  • Tik op Apparaten.
  • Tik op het apparaat dat je wilt aanpassen.
  • Tik op Apparaatinstellingen.
  • Tik op Foto.
  • Selecteer de frequentie waarmee momentopnamen worden gemaakt.
  • Tik op Opslaan

Let op: het verhogen van de fotofrequentie op een apparaat met batterijen verkort de levensduur van de batterij.