Foto's van tijdlijnbeveiliging maken met behulp van de fotofunctie

Je wilt dat je huis 24 uur per dag, 7 dagen per week wordt beveiligd. Door de fotofunctie te gebruiken (alleen beschikbaar wanneer je een Ring Protect-abonnement hebt) met je Ring-apparaten, krijg je een goed overzicht van wat er rondom je huis gebeurt door middel van notificaties en bewegingsmeldingen.
In dit gedeelte wordt uitgelegd wat de fotofunctie inhoudt en worden enkele veelgestelde vragen hierover beantwoord.

Wat houdt de fotofunctie in?
Niet alles wat zich voor de camera of videodeurbel afspeelt, activeert een melding. Met de fotofunctie worden er met bepaalde intervallen foto's gemaakt. Zo kun je zien wat er tussen de gebeurtenissen door bij je apparaten gebeurt.

De beelden die met de fotofunctie zijn gemaakt, worden geïntegreerd in de tijdlijn, samen met de videobeelden die zijn gemaakt bij bewegingsgebeurtenissen en de beelden van livebeeld. Zo kun je een tijdlijn in zijn geheel bekijken en een goed overzicht krijgen van wat er rondom je huis gebeurt.

Let op: gebruik de fotofunctie in overeenstemming met de van toepassing zijnde wetgeving en respecteer de privacy van anderen.

Hoe werkt het?
De fotofunctie maakt foto's met geselecteerde tijdsintervallen en uploadt ze naar de cloud van Ring. Je kunt deze foto's vervolgens op je tijdlijn bekijken, samen met alle meldingsgebeurtenissen.

Let op: de fotofunctie moet zijn ingeschakeld in de Ring-app om foto's te kunnen maken en deze op te slaan in de cloud. Als je deze functie uitschakelt, zullen eerdere foto's die in de cloud en op het apparaat zijn opgeslagen verloren gaan.

Klik hier voor instructies voor het inschakelen van de fotofunctie.

Klik hier voor instructies voor de tijdlijn met gebeurtenissen.

Hoelang worden foto's opgeslagen om ze te bekijken?
Foto's worden zeven dagen in de cloud opgeslagen. Daarna worden ze automatisch verwijderd. Dit heeft geen invloed op je bewegingsgebeurtenissen of livebeeld.

Wat gebeurt er als mijn apparaat de netwerkverbinding verliest?
Het apparaat blijft op gezette tijden foto's maken en slaat deze op in het lokale flashgeheugen van het apparaat. Zodra het apparaat weer online is, worden alle lokaal opgeslagen foto's automatisch geüpload naar de cloud.

Let op: zodra de opslaglimiet van het flashgeheugen is bereikt, worden de oudste foto's vervangen door de nieuwste.

Ik wil een specifieke foto van mijn tijdlijn verwijderen zonder dat dit invloed heeft op andere opgeslagen bestanden. Kan ik dit doen?
Ja. Gegroepeerde foto’s kunnen worden verwijderd in secties op basis van tijdstippen. Wanneer er beeldmateriaal is verwijderd, verschijnt er een semitransparante patroonbalk in de tijdlijn.

Klik hier voor instructies voor het verwijderen van een foto.

Welke resolutie hebben de foto's?
De foto's worden opgeslagen in 640 x 360 pixels.

Kan ik de foto's downloaden?
Ze kunnen naar mobiele apparaten worden gedownload.

Klik hier voor instructies voor het downloaden van een foto.

Heb ik een Ring Protect-abonnement nodig voor deze functie?
Ja. Voor de fotofunctie is een
Ring Protect-abonnement vereist.

Klik hier voor meer informatie over het Ring Protect-abonnement.

Welke Ring-apparaten hebben de fotofunctie?
De fotofunctie is beschikbaar op alle Ring-apparaten.

Kan ik de frequentie wijzigen waarmee deze functie foto's maakt?
Ja. Met de instellingen in de Ring-app kun je de frequentie wijzigen waarmee de fotofunctie foto's maakt.

Klik hier voor instructies voor het wijzigen van de fotofrequentie.