Momentopnamen van tijdlijnbeveiliging maken met behulp van Snapshot Capture

Momentopnamen van tijdlijnbeveiliging maken met behulp van Snapshot Capture

Je wilt dat je huis 24 uur per dag, 7 dagen per week wordt beveiligd. Met de functie Snapshot Capture of Momentopname (alleen beschikbaar wanneer je bent geabonneerd op het Ring Protect Plan) krijg je een goed overzicht van wat er rondom je huis gebeurt door middel van waarschuwingen en bewegingsmeldingen.

In dit artikel wordt uitgelegd wat de functie Snapshot Capture (Momentopname) is en worden enkele algemene vragen over deze functie beantwoord.

Klik hier voor meer informatie over het Ring Protect Plan.

Ga naar een antwoord:

Wat is Snapshot Capture (Momentopname)?

Hoe werkt het?

Hoe lang worden momentopnamen bewaard?

Wat gebeurt er als mijn apparaat offline is?

Ik wil een specifieke momentopname van mijn tijdlijn verwijderen zonder dat dit invloed heeft op andere opgeslagen bestanden. Kan dit?

Wat is de resolutie van de momentopnamen?

Kan ik de foto's van de momentopnamen downloaden?

Heb ik een Ring Protect Plan nodig voor deze functie?

Welke Ring-toestellen beschikken over de functie voor het maken van momentopnamen?

Wat is Snapshot Capture (Momentopname)?

Je ontvangt niet bij alle gebeurtenissen die plaatsvinden voor je camera of Video Doorbell een melding. Snapshot Capture of Momentopname is een functie in de app die gedurende de dag met bepaalde intervallen momentopnamen maakt. Zo kun je zien wat er tussen de gebeurtenissen door bij je apparaten gebeurt.

De momentopnamen die zijn gemaakt met de functie Snapshot Capture worden geïntegreerd in je tijdlijn, samen met de filmopnamen die zijn gemaakt tijdens bewegingsmeldingen. Hiermee kun je een tijdlijn bekijken en een overzicht krijgen van wat er rondom je huis gebeurt.

Hoe werkt het?

Snapshot Capture maakt foto's met geselecteerde tijdsintervallen en uploadt ze naar de cloud van Ring. Je kunt deze momentopnamen vervolgens op je tijdlijn bekijken, net als belangrijke gebeurtenissen.

Let op: De functie Snapshot Capture (Momentopname) moet zijn ingeschakeld in de Ring-app om momentopnamen te maken en op te slaan in de cloud. Als je deze functie uitschakelt, zullen eerdere momentopnamen die in de cloud zijn opgeslagen verloren gaan.

Hoe lang worden momentopnamen bewaard?

Momentopnamen worden zeven dagen lang opgeslagen. Hierna worden ze automatisch verwijderd. Deze functie heeft geen invloed op je bewegingsgebeurtenissen of livebeeld-momenten.

Wat gebeurt er als mijn apparaat offline is?

Je toestel blijft regelmatig momentopnamen maken en slaat deze opnamen op in het lokale flashgeheugen van je toestel. Zodra je toestel weer online is, worden alle vastgelegde momentopnamen automatisch geüpload naar de cloud.

Let op: apparaten die op batterijen werken, kunnen maximaal 2,5 MB aan foto's opslaan. Apparaten met een eigen voeding kunnen 30 MB aan momentopnamen opslaan. Zodra deze limiet is bereikt, worden de oudste momentopnamen vervangen door nieuwere.

Ik wil een specifieke momentopname van mijn tijdlijn verwijderen zonder dat dit invloed heeft op andere opgeslagen bestanden. Kan dit?

Ja. Gegroepeerde momentopnamen kunnen worden verwijderd in secties op basis van tijdstippen. Wanneer er beeldmateriaal is verwijderd, verschijnt er een semitransparante balk in de tijdlijn.

Wat is de resolutie van de momentopnamen?

De momentopnamen worden opgeslagen met een resolutie van 640 x 360.

Kan ik de momentopnamen downloaden?

Ze kunnen naar mobiele apparaten worden gedownload.

Heb ik een Ring Protect Plan nodig om deze functie te gebruiken?

Ja. Voor de functie Snapshot Capture (Momentopname) is een Ring Protect Plan-abonnement vereist.

Klik hier voor meer informatie over het Ring Protect Plan.

Welke Ring-apparaten hebben de functie Snapshot Capture (Momentopname)?

De volgende Ring-apparaten ondersteunen deze functie: