Fysiek installeren van de Stick Up Cam Elite

Het fysiek installeren van de Stick Up Cam Elite is vrij eenvoudig. Blader omlaag voor stapsgewijze aanwijzingen.

De Stick Up Cam moet in de Ring-app worden geconfigureerd voordat je de camera op een vaste plek neerzet of monteert.

Stap één: de onderste klep eraf schuiven

De eerste stap bij het installeren van de Stick Up Cam is het verwijderen van de onderste klep. Verwijder de veiligheidsschroef met de oranje schroevendraaier uit de verpakking en verwijder vervolgens de onderste klep. Wanneer de schroef is verwijderd, zijn een USB-poort, een ethernetpoort, een oranje knop en een QR-code zichtbaar die je tijdens het instellen van de Stick Up Cam Elite in de Ring-app scant.

Let op: houd deze klep binnen handbereik! Wanneer je de ethernetkabel aansluit op de Stick Up Cam, moet de kabel door de opening in de klep worden geleid.

Stap twee: de locatie kiezen

De Stick Up Cam kan overal worden gebruikt, binnen of buiten. De Cam kan op de eigen standaard worden geplaatst of aan een wand of plafond worden gemonteerd.

Kies een plek met het beste zicht en zorg ervoor dat deze plek zich binnen het bereik van een stopcontact of een Ethernet-poort met PoE (Power over Ethernet) bevindt.

Stap drie: de Stick Up Cam van stroom voorzien

Je kunt je Stick Up Cam van stroom voorzien via een Ethernet-poort die Power over Ethernet levert.

Opmerking: je Stick Up Cam heeft stroom nodig via Power over Ethernet. De camera werkt niet met alleen een ethernetverbinding.

Voor het gebruik van PoE is een router of schakelaar vereist die PoE levert, of de speciale PoE-adapter die bij de Stick Up Cam Elite wordt geleverd.

De Stick Up Cam van stroom voorzien met PoE

• Voer een ethernetkabel door de opening in de onderste klep.
  • Sluit deze aan op de ethernetpoort van de Stick Up Cam.
  • Sluit het andere uiteinde van de kabel aan op een Ethernet-poort die Power over Ethernet levert.

De Stick Up Cam op een plank of tafel plaatsen

• Plaats het rubberen kussentje op de onderkant van de voet als dit nog niet aanwezig is.
  • Klik de klep vast op de bovenkant van de voet.
  • Plaats de Stick Up Cam op een tafel of plank.

Zo simpel is het! Je Stick Up Cam is nu ingesteld.

Stap vier: plaats het rubberen kussentje als je de camera aan een muur of plafond bevestigt

Als de Stick Up Cam aan een wand wordt gemonteerd:

• Duw het rubberen kussentje in de bovenkant van de voet
  • Kantel het voetstuk naar achteren.

Als de Stick Up Cam aan een plafond wordt gemonteerd:

• Draai de voet boven de camera.
  • Duw het rubberen kussentje in de onderkant van de voet.

Stap vijf: de schroeven vastdraaien

• Houd het ronde gedeelte van het voetstuk tegen de wand of het plafond, met de rubberen zijde naar beneden.
    • Als de Stick Up Cam aan de wand wordt gemonteerd, gebruik dan de meegeleverde waterpas om ervoor te zorgen dat deze recht is.
  • Zet de Stick Up Cam vast met de meegeleverde schroeven.

Stap zes: dichtmaken

• Zorg ervoor dat alle aangesloten kabels door de onderste klep zijn geleid en schuif de klep op zijn plaats op de Stick Up Cam.
  • Zet vervolgens de schroef vast met de sterschroevendraaier.

Stap zeven: de klep op de voet klikken

• Klik de klep op de voet.
  • Zet hem vast met de meegeleverde korte veiligheidsschroef.

Zo simpel is het! De Ring Stick Up Cam Elite is klaar voor gebruik.