Installatiehandleiding Stick Up Cam Plug-In

Klik hier voor informatie over veiligheid en naleving van dit product.

Het fysiek installeren van je Stick Up Cam is vrij eenvoudig. Blader verder voor stapsgewijze aanwijzingen.

Klik hier om een videotutorial te bekijken over het installeren van dit apparaat.

De Stick Up Cam moet in de Ring-app worden geconfigureerd voordat je de camera op een vaste plek neerzet of monteert.

Klik hier voor informatie over hoe de Stick Up Cam moet worden ingesteld in de Ring-app.

Stap één: laad de batterij op (optioneel)

Voor de Stick Up Cam kan een verwisselbare, oplaadbare batterij als reservevoeding worden gebruikt (afzonderlijk verkrijgbaar). Zorg ervoor dat de aangeschafte reservebatterij volledig is opgeladen door deze aan te sluiten op een USB-poort met de meegeleverde oranje kabel of een andere micro-USB-kabel die je bij de hand hebt. De batterij is volledig opgeladen wanneer alleen de groene led brandt.

• Verwijder de batterijkap van je Stick Up Cam door deze linksom te draaien om te ontgrendelen.
  • Als de batterij al is geplaatst, verwijder je de batterij.
  • Plaats de opgeladen batterij in de onderkant van de Stick Up Cam totdat deze vastklikt.

Stap twee: de locatie kiezen

De Stick Up Cam kan nagenoeg overal binnenshuis worden gebruikt. Hij kan op zijn eigen voet staan, of aan een muur of plafond worden bevestigd (met een speciale bevestiging voor de Stick Up Cam die afzonderlijk verkrijgbaar is).

Kies een plek waar hij het gewenste beeld weergeeft.

Stap drie: de Stick Up Cam op een plank of tafel plaatsen

Plaats de Stick Up Cam op de door jou gekozen locatie. Kies een plek waar je het gewenste beeld kunt zien, binnen het bereik van een stopcontact.

Als je klaar bent, bekijk dan de livebeelden in de Ring-app om te controleren of je het gewenste beeld hebt.

• Als je een neerwaartse camerahoek wilt:
    • Draai de basis rond zodat de lange zijde naar voren is gericht en kantel vervolgens je Stick Up Cam naar beneden.mceclip3.png

Stap drie (alternatief): de Stick Up Cam aan de muur bevestigen

Verwijder de basis van de Stick Up Cam door deze los te schroeven met een gewone kruiskopschroevendraaier (niet meegeleverd).

Bevestig de basis op de achterkant van je apparaat met de 'UP'-pijl naar boven gericht.

Verwijder de bevestigingssteun door deze omlaag te schuiven en van de basis te verwijderen.

Houd de steun tegen de muur, zorg ervoor dat de 'UP'-pijl omhoog wijst, en bevestig hem met de meegeleverde schroeven.

Bevestig je Cam door de groeven in de voet in de haken op de steun te geleiden. Schuif de Stick Up Cam omlaag om hem aan de muur te bevestigen.

Je kunt nu je Stick Up Cam in de juiste hoek draaien en de livebeelden in de Ring-app bekijken om te controleren of je het gewenste beeld hebt.

De schroef van de steun plaatsen:

Schuif eerst je Stick Up Cam uit de montagesteun. Haal de rubberen plug uit de basis en plaats de Stick Up Cam terug op de steun. Zet vast met een van de meegeleverde schroeven.

De schroef van het batterijvak plaatsen:

Verwijder het batterijvak, haal de rubberen plug eruit en plaats het batterijvak terug op je Stick Up Cam. Zet vast met een van de meegeleverde schroeven.

De Stick Up Cam aan het plafond bevestigen

1. Draai de veiligheidsschroeven vast (optioneel).

Je Stick Up Cam wordt geleverd met twee optionele locaties voor veiligheidsschroeven. De ene beveiligt het batterijvak en de andere bevestigt de montagesteun aan de basis. Om ze te gebruiken, open je het batterijvak en/of verwijder je de montagesteun. Verwijder vervolgens de rubberen plug(gen).

2. Draai de basis zodat de lange zijde naar voren is gericht.

3. Steek de veiligheidsschroef in het schroefgat van de basis en draai hem vast met een standaard kruiskopschroevendraaier (niet inbegrepen).

4. Draai je Stick Up Cam zodat je bij het schroefgat van het batterijvak kunt en draai de tweede veiligheidsschroef vast

Buiten installeren?

Verwijder de frontplaat voor gebruik binnenshuis door op de knop 'PUSH' te drukken en hem van de adapter te schuiven. Pak vervolgens het inbegrepen netsnoer voor buiten en schuif de connector op de stroomadapter totdat deze vastklikt.

Laatste stap: draai de veiligheidsschroeven vast (optioneel)

Je Stick Up Cam wordt geleverd met twee optionele locaties voor veiligheidsschroeven. De ene bevestigt de montagesteun aan de basis en de andere bevestigt het batterijvak. Als je erbij wilt nadat je de Stick Up Cam hebt bevestigd, draai je hem naar een van beide kanten.