Je waarschuwingsmeldingen verbeteren met Persoonsdetectie

Met een Ring Protect-abonnement kun je je instellingen voor bewegingsmeldingen verfijnen om onderscheid te maken tussen personen en andere bewegingen. Dit kan met behulp van de slimme meldingen in de Ring-app:

• Tik op de drie lijntjes linksboven in het scherm
  • Tik op Apparaten
  • Selecteer het betreffende apparaat
  • Tik op Bewegingsinstellingen
  • Tik op Slimme meldingen
  • Tik op Functie inschakelen en vervolgens op Doorgaan
  • In het volgende scherm kun je ervoor kiezen of je persoonsmeldingen wilt verzenden en of je andere bewegingsmeldingen wilt opnemen en verzenden
  • Tik op Gereed als je instellingen goed staan

Deze functie is beschikbaar voor Ring-apparaten die werken op batterijen en met vaste bedrading.

Als het door verlichting, het weer, of andere omstandigheden onduidelijk is of er bij een bewegingsgebeurtenis mensen betrokken zijn, krijg je mogelijk nog steeds een bewegingsmelding.

Apparaten die op batterijen werken

• Ring Video Doorbell
  • Ring Video Doorbell (versie uit 2020)
  • Ring Video Doorbell 2
  • Ring Video Doorbell 3
  • Ring Video Doorbell 3 Plus
  • Ring Video Doorbell 4
  • Spotlight Cam Battery
  • Stick Up Cam Battery

Als je wilt weten welk Ring-apparaat je hebt, kun je dit opzoeken in de Ring-app. Klik op deze link voor stapsgewijze instructies.

Apparaten met vaste bedrading

• Ring Video Doorbell Pro
  • Ring Video Doorbell Elite
  • Stick Up Cam Wired
  • Floodlight Cam
  • Floodlight Cam Wired Pro
  • Floodlight Cam Wired Plus
  • Spotlight Cam Wired
  • Spotlight Cam Mount

Let op: als je apparaat met vaste bedrading om is geschakeld naar alleen personen detecteren, kun je de schuifregelaar van bewegingsgevoeligheid mogelijk niet aanpassen.