De reservebatterij voor je Stick Up Cam Plug-In (3e generatie) opladen

Een reservebatterij voor de Ring Stick Up Cam Plug-In is handig als wanneer de stroom om welke reden dan ook uitvalt. Je hoeft slechts één batterij aan te schaffen als reservevoeding voor je Stick Up Cam Plug-In . De Ring-app waarschuwt je als de batterij bijna leeg is.

Hoe laad ik de reservebatterij van de Stick Up Cam weer op?

De batterij van de Stick Up Cam wordt opgeladen met een gewone micro-USB-kabel. De micro-USB-kabel kan in elke USB-voedingsbron worden gestopt, zoals bijvoorbeeld een computer. Het duurt ongeveer vijf tot tien uur om de batterij volledig op te laden, afhankelijk van waarop de USB-kabel is aangesloten: een USB-poort of een stopcontact. De batterij wordt ook automatisch opgeladen door de voedingsadapter wanneer deze is aangesloten.

De reservebatterij van je Stick Up Cam opladen:

• Open het batterijvak door de batterijkap linksom te draaien om deze te ontgrendelen en verwijder deze dan van de Stick Up Cam.
  • Sluit een willekeurige micro-USB-oplader (er wordt een oranje oplader meegeleverd) aan op de oplaadpoort van de batterij. Tijdens het opladen brandt zowel het rode als het groene lampje.
    • De batterij is volledig opgeladen wanneer het lampje op de batterij groen brandt.
  • Schuif de volledig opgeladen batterij terug in de Stick Up Cam totdat deze vastklikt.
  • Plaats de batterijkap terug op je Stick Up Cam.
  • De Stick Up Cam wordt opgestart en is klaar voor gebruik.