Informatie over de Stick Up Cam Plug-In (3e generatie)

Wat is de Ring Stick Up Cam Plug-In (3e generatie)?

De Ring Stick Up Cam Plug-In is een derde generatie beveiligingscamera die zowel binnen als buiten kan worden gebruikt om de veiligheid rond het huis te verbeteren. De Ring Stick Up Cam Plug-In beschikt over 1080p Full HD-resolutie, nachtzicht, tweerichtingsspraak, HD-video-opname en een grote beeldhoek met meerdere opties voor stroomaansluiting.

Wat is het verschil tussen de Stick Up Cam Plug-In en andere versies, zoals de Battery en de Solar?

Het belangrijkste verschil tussen de camera's is de wijze waarop ze stroom krijgen.

De Stick Up Cam Plug-In wordt geleverd met een voedingsadapter voor binnen en buiten die gebruikmaakt van normale stopcontacten voor constante voeding. Je kunt een verwisselbare batterij (afzonderlijk verkrijgbaar) gebruiken als reservevoeding.

De Stick Up Cam Battery wordt gevoed door een verwisselbare batterij. Je kunt ook een stroomadapter voor binnen en buiten (afzonderlijk verkrijgbaar) aanschaffen om de Stick Up Cam Battery aan te sluiten op normale stopcontacten voor constante voeding. Je kunt de camera ook aansluiten op een zonnepaneel (afzonderlijk verkrijgbaar) om je hem opgeladen te houden met direct zonlicht.

De Stick Up Cam Solar wordt geleverd met zowel een zonnepaneel als een verwisselbare batterij. Het zonnepaneel vereist direct zonlicht om je apparaat opgeladen te houden. Maar met de verwisselbare batterij beschikt je camera over back-upvoeding voor het geval er onvoldoende zonlicht is.

Kan ik de Stick Up Cam Plug-In aan het plafond of aan een dakrand bevestigen?

Ja. Hiervoor is echter een speciale bevestiging nodig (afzonderlijk verkrijgbaar) die op het apparaat kan worden gemonteerd. Zorg er bovendien voor dat de Stick-up Cam Plug-In zich binnen het bereik van een stopcontact bevindt.

Productspecificaties

Wat zit er in de doos?

Ring Stick Up Cam Plug-In

• Unit van de Ring Stick Up Cam Plug-In
  • Voedingsadapter voor binnen en buiten
  • Accessoires voor standaard- en muurbevestiging
  • Installatiehulpmiddelen en gereedschap
  • Micro-USB-kabel voor opladen
  • Gebruikershandleiding en beknopte handleiding
  • Beveiligingssticker

Wat zijn de specificaties van de Ring Stick Up Cam Plug-In?

Ring Stick Up Cam Plug-In

Cameraresolutie

1080p HD

Zicht

110 graden horizontaal, 57 graden verticaal

Levensduur/oplaadtijd batterij

Onbegrensd bij gebruik van normale stopcontacten.

Verbinding

2,4 GHz draadloos 802.11 B/G/N

Verbindingssnelheid

Vereist een minimale uploadsnelheid van 1 mb/s, maar voor optimale prestaties wordt een snelheid van 2 mb/s aanbevolen

Audiospecificaties

Tweerichtingsspraak met ruisonderdrukking

Systeemvereisten

Klik hier voor de huidige systeemvereisten voor de Ring-app

Afmetingen

60 mm x 60 mm x 97 mm (2,36 inch x 2,36 inch x 3,82 inch) (zonder voet)

Voeding

Voedingsadapter voor binnen en buiten

Compatibiliteit en gebruik

Kan ik de Ring Stick Up Cam Plug-In binnen gebruiken?

Ja. De Ring Stick Up Cam is een camera voor binnen en buiten; hij kan dus binnen worden gemonteerd. De plug-in-versie van de Stick-up Cam is wellicht de beste keuze voor gebruik binnenshuis vanwege het grotere aantal stopcontacten in huis.

Is de Ring Stick Up Cam Plug-In weerbestendig?

Ja. De Stick Up Cam Plug-In is weerbestendig. Hij is ontworpen om te werken bij temperaturen van -20 tot 45 graden Celsius.

Internetvereisten

Met welke wifi-netwerken is de Ring Stick Up Cam Plug-In compatibel?

De Ring Stick Up Cam is compatibel met b/g/n wifi-netwerken die werken op 2,4GHz-frequenties.

Wat is de aanbevolen internetsnelheid voor de Ring Stick Up Cam Plug-In?

Hiervoor is een minimale uploadsnelheid van 1 mb/s vereist, maar een snelheid van 2 mb/s zorgt voor de beste resultaten.

Datagebruik en abonnementen voor video-opname

Gebruikt de Stick Up Cam Plug-In continu data of alleen wanneer hij actief is?

De Ring Stick Up Cam Plug-In gebruikt alleen data wanneer hij geactiveerd is door een gebeurtenis of wanneer je livebeeld via de Ring-app gebruikt. Wanneer de Ring Stick Up Cam geen beweging detecteert of wanneer de app niet is geactiveerd, gebruikt hij geen data.

Slaat de Ring Stick Up Cam Plug-In beeldmateriaal op voor later gebruik?

Dit is mogelijk, maar hiervoor is een abonnement op Ring Protect nodig. Ring Protect is een optionele service waarmee je videobeelden kunt bekijken, opslaan en delen.

Klik hier voor meer informatie over het Ring Protect plan.

Plaatsing

Waar kan ik de Ring Stick Up Cam Plug-In monteren?

De Ring Stick Up Cam kan overal binnen of buiten worden gemonteerd, op een eigen standaard worden geplaatst of aan een muur of plafond worden bevestigd (met een speciale universele bevestiging die afzonderlijk verkrijgbaar is), maar werkt het beste wanneer de camera ongeveer 1,5 tot 2 meter van de grond is verwijderd.

Hoe richt ik de Ring Stick Up Cam Plug-In?

De Ring Stick Up Cam kan in elke richting worden gedraaid om gebieden rond je huis te bewaken.

Aanschaf, restitutie en garantie

Waar kan ik een Ring Stick Up Cam Plug-In bestellen?

De Ring Stick Up Cam Plug-In is verkrijgbaar op Ring.com en bij diverse goede verkopers.

Heeft de Ring Stick Up Cam Plug-In ook garantie?

Ja, een garantie van 2 jaar op onderdelen en arbeid en diefstalbeveiliging gedurende de gehele levensduur.

Klik hier voor meer informatie over de beperkte garantie en de diefstalbeveiliging van Ring.

Wat is het restitutiebeleid van Ring?

Vanaf de dag dat je het apparaat (de apparaten) hebt ontvangen, heb je 30 dagen om een volledige restitutie aan te vragen. Je bent zelf verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending.

Wat als mijn Ring Stick Up Cam Plug-In gestolen wordt?

Bij diefstal vervangen we je apparaat gratis. Je hoeft alleen maar te voldoen aan de aangiftevereisten en wij sturen je een vervangende Stick Up Cam Plug-In.

Klik hier voor meer informatie over het beleid van Ring met betrekking tot productvervanging bij diefstal.