Ring-apparaten die compatibel zijn met Alexa

Ring-apparaten aan Alexa koppelen is vrij eenvoudig. Hiervoor moet je Ring toevoegen als skill in de Alexa-app. Vervolgens kun je verschillende apparaten die ook met Alexa werken gebruiken met Ring-apparaten. Hieronder volgt een lijst met Alexa-apparaten die compatibel zijn met Ring-apparaten en Ring-apparaten die compatibel zijn met Alexa-apparaten:

Ring-apparaten die compatibel zijn met Alexa-apparaten:

Videodeurbellen

Alle modellen videodeurbellen van Ring.

Beveiligingscamera's

Alle modellen beveiligingscamera's van Ring.

Ring Alarm

Ring Alarm en slimme sloten die aan het alarmsysteem gekoppeld kunnen worden.

Ring Intercom

Alexa-apparaten die compatibel zijn met Ring-apparaten

• Echo Show (alle generaties)
  • Echo Spot (alle generaties)
  • Echo-luidsprekers (alle generaties, zoals Echo Dot, Echo Dot met klok, Echo Plus, Echo Studio en Echo Flex)
  • Fire-tablets (7e gen en hoger)
  • Fire TV Cube (1e en 2e gen)
  • Fire TV Stick 4K
  • Fire TV Stick (2e gen)
  • Fire TV (3e gen)
  • Fire TV (2e gen)
  • Nebula Soundbar – Fire TV Edition