Hoe abonneer ik me op het Ring Protect Plan?

Ring Protect Plan is een optioneel abonnement voor het bewaken en opnemen van video's voor Ring-apparaten.

Hoe abonneer ik me op het Ring Protect Plan?

Je kunt je als volgt abonneren: log op de website in op je account, ga in het menu rechtsboven naar My Plans (Mijn abonnementen) of klik op Buy Now (Koop nu).

Wat is er bij een abonnement op Ring Protect ingebrepen?

Er zijn twee betaalde abonnementen beschikbaar. In de volgende tabel worden de functies vermeld die bij elk van deze abonnementen horen:

Protect Plus Plan Protect Basic Plan Gratis
Dekking Alle Ring-apparaten op één adres Eén Ring Doorbell of beveiligingscamera
Video-opnames Toegang tot opgenomen video's van elke aanbel-, bewegings- en livebeeldgebeurtenis gedurende maximaal 30 dagen. Bekijk opgenomen video's van elke aanbel-, bewegings- en livebeeldgebeurtenis — opgeslagen gedurende maximaal 30 dagen.  Nee
Ring-video's bekijken, delen en opslaan Ja Ja Nee
Exclusieve kortingen  10% korting op Ring-producten Nee Nee
Garantie Verlengde garantie 1 Standaardgarantie van 2 jaar Standaardgarantie van 2 jaar
Langetermijncontract Nee, op elk gewenst moment opzeggen Nee, op elk gewenst moment opzeggen Geen

1. Voor de verlengde garantie moet het Ring-apparaat nog gedekt zijn door de oorspronkelijke garantie wanneer je je abonneert op Ring Protect Plus. Na afloop van de oorspronkelijke garantieperiode wordt het apparaat gedekt door Ring Protect Plus totdat je dat abonnement opzegt.

2. Je Ring-video's worden gedurende maximaal 30 dagen opgeslagen in de cloud.

Belangrijke video's die je langer wilt bewaren, kun je downloaden naar een pc of mobiel apparaat. Dit kan via de Ring-app of door hier te klikken.

Wordt mijn abonnement automatisch vernieuwd?

Ja. Als we geldige creditcardgegevens van je hebben, wordt het abonnement automatisch vernieuwd aan het einde van de abonnementsperiode.