Privacyzones instellen voor Ring Apparaten

Privacyzones zijn gebieden die je instelt om het gezichtsveld van de camera te blokkeren, zodat deze niet kunnen worden weergegeven in livebeeld of worden opgenomen in de video's. Met privacyzones kun je zelf bepalen wat je wel en niet wilt zien. In dit artikel wordt uitgelegd hoe je een privacyzone instelt.

Klik hier voor meer informatie over privacyzones.

Een privacyzone instellen

• Open de Ring-app.
  • Tik op het apparaat dat je wilt instellen.
  • Tik op Video-instellingen.
  • Tik op Privacy-instellingen.
  • Tik op Privacyzones bewerken.
  • Tik op "+" om een nieuwe zone in te stellen.
  • Versleep de zone met je vinger en gebruik de ronde handgrepen op de hoeken van de zone om de grootte te wijzigen. Als je het gebied dat je wilt beveiligen met een zwarte rechthoek hebt bedekt, stop je met tekenen.
  • Optioneel: geef je privacyzone een specifieke naam.
  • Tik op Opslaan.

Zodra de privacyzone is opgeslagen, druk je op de knop aan de voorzijde om de wijzigingen toe te passen.