Informatie over de app Rapid Ring

De originele Ring-app is krachtige software waarmee je veel controle over je Ring-apparaten hebt. Er zijn echter momenten waarop je moet reageren op een bewegingsmelding of op een melding van je Ring Doorbell en elke seconde telt. Rapid Ring is een afzonderlijke app die speciaal is ontworpen om een snelle reactie te vergemakkelijken.

In dit artikel vind je het antwoord op veelgestelde vragen over de Rapid Ring-app.

Wat is de Rapid Ring-app?

Rapid Ring is een ‘lichte’ versie van de klassieke Ring-app. De meeste functies zijn verwijderd, behalve de statuswaarden van Ring-apparaten en de mogelijkheid voor versneld livebeeld en op een gebeurtenis reageren. Door de Rapid Ring-app te gebruiken in plaats van de oorspronkelijke Ring-app, kun je je meldingen zo snel mogelijk beantwoorden.

Vervangt de Rapid Ring-app de oorspronkelijke Ring-app?

Nee. De Rapid Ring-app is een aanvulling op de Ring-app. Je blijft je oorspronkelijke Ring-app gebruiken voor alle krachtige functies die in je Ring-apparaten zijn ingebouwd, zoals het controleren van filmopnamen of het aanpassen van instellingen. Je gebruikt de Rapid Ring-app om zo snel mogelijk op meldingen te kunnen reageren.

Kan ik via livebeeld met mensen praten zoals ik dat kan met de oorspronkelijke app?

Ja. Alle communicatiefuncties die zich in de oorspronkelijke app bevinden, zijn ook beschikbaar in de Rapid Ring-app. Daarnaast biedt de Rapid Ring-app het extra voordeel dat je deze functies veel sneller kunt gebruiken.

Betekent dit dat livebeeld en andere communicatiefuncties uit de oorspronkelijke app worden verwijderd?

Nee. Als je tevreden bent met de reactietijd en prestaties van de oorspronkelijke app kun je deze gerust blijven gebruiken. De Rapid Ring-app is enkel ontworpen om mensen sneller toegang te geven tot bepaalde functies.

Zijn er kosten aan de Rapid Ring verbonden?

Nee. Net als de oorspronkelijke app is Rapid Ring gratis.

Waar kan ik de Rapid Ring-app downloaden?

Zo kun je de Rapid Ring-app downloaden:

• Ga op je mobiele apparaat naar de App Store (voor iOS-apparaten) of de Play Store (voor Android-apparaten)
  • Zoek naar ‘Rapid Ring’
  • Download en installeer de Rapid Ring-app op je mobiele apparaat

Of ga naar ring.com/app op je mobiele apparaat.

Waarom ontvang ik geen meldingen meer van de oorspronkelijke Ring-app wanneer ik de meldingen van de Rapid Ring-app inschakel?

Als je meldingen voor een apparaat inschakelt in de Rapid Ring-app worden waarschuwingen voor dat apparaat uitgeschakeld in de oorspronkelijke Ring-app.