Solar Panel voor Ring Stick Up Cam en Spotlight Cam

Wat is het Ring zonnepaneell?

Het Ring zonnepaneel wordt aangesloten op de Spotlight Cam Battery of de Stick Up Cam Battery zodat deze continu wordt opgeladen en je nooit zonder stroom komt te zitten.

Een paar uur zonlicht per dag is genoeg om je Spotlight Cam/Stick Up Cam Battery continu te laten werken. Je zit dus nooit meer zonder stroom. Met de meegeleverde gereedschapsset en kabel heb je alles binnen een paar minuten geïnstalleerd.

Het zonnepaneel:

• Is volledig weerbestendig
  • Wordt geleverd met een verstelbare montagebeugel
  • Werkt alleen met de Spotlight Cam Battery/Stick Up Cam Battery

Bestel het Spotlight Cam/Stick Up Cam Solar Panel op de Ring-website.

Productspecificaties

Wat zit er in de doos?

• Spotlight Cam zonnepaneel
  • Montagebeugel
  • Schroevendraaier
  • Boortje
  • Installatieschroef en ankers

Wat zijn de afmetingen van het Ring zonnepaneel?

19,68 cm x 13,97 cm x 1,27 cm (7,75 inch x 5,50 inch x 0,50 inch)

Wat zijn de technische specificaties van het Ring zonnepaneel?

Voeding: 2 W, 6 V

Weerbestendig

Verstelbare montagebeugel

Cilinderadapterkabel

Compatibiliteit en gebruik

Kan ik het zonnepaneel gebruiken in combinatie met mijn Ring Doorbell?

Nee. Het zonnepaneel voor de Spotlight Cam is speciaal geconfigureerd voor gebruik met de Spotlight Cam en de Stick Up Cam Battery. De configuratie van een Ring Doorbell met montagebeugel en de muur blokkeren de verbinding.

Kan ik het zonnepaneel gebruiken in combinatie met mijn Ring Stick Up Cam?

Nee. Het zonnepaneel voor de Spotlight Cam is speciaal geconfigureerd voor gebruik met de Spotlight Cam Battery.

Kan ik het zonnepaneel binnenshuis gebruiken?

Hoewel niets je ervan weerhoudt om het Spotlight Cam zonnepaneel binnenshuis te installeren, leveren de lichtbronnen mogelijk niet genoeg energie om het paneel op te laden.

Is het zonnepaneel weerbestendig?

Ja. De USB-kabel is voorzien van een speciale afgedichte stop die water uit de USB-oplaadpoort weert.

Ik woon in een gebied met overwegend bewolkt en regenachtig weer. Werkt het zonnepaneel voor mij?

Ja. Het zonnepaneel werkt zelfs op bewolkte dagen prima.

Plaatsing

Waar kan ik het zonnepaneel monteren?

Het zonnepaneel kan overal op de muur of het dak worden gemonteerd, maar moet in een gebied worden geplaatst waar tenminste enkele uren per dag zonlicht/daglicht op valt. Let bij het monteren van het zonnepaneel op overhangende takken of schaduw van nabijgelegen takken die de zon kunnen blokkeren.

Hoe monteer ik het zonnepaneel?

Je kunt het zonnepaneel rechtstreeks op hout monteren met de meegeleverde schroeven en schroevendraaier. Ga als volgt te werk als je op baksteen, beton of stucwerk monteert:

• Markeer de gaten waar je het zonnepaneel wilt monteren.
  • Boor met behulp van het meegeleverde boortje een gat voor de ankers.
  • Breng de ankers aan.
  • Gebruik de schroeven om de steun vast te zetten.

Hoe richt ik het zonnepaneel?

Met de verstelbare montagearm kun je het zonnepaneel in de best mogelijke richting draaien om het zonlicht op te vangen.

Aanschaf, restitutie en garantie

Waar kan ik het zonnepaneel bestellen?

Ga om te bestellen naar https://en-uk.ring.com/products/spotlight-cam-battery

Zit er garantie op het zonnepaneel?

Ja, een garantie van 2 jaar op onderdelen en arbeid en diefstalbeveiliging gedurende de gehele levensduur.

Klik hier voor meer informatie over de beperkte garantie en de diefstalbeveiliging van Ring.

Wat is het restitutiebeleid van Ring?

Vanaf de dag dat je het apparaat (de apparaten) hebt ontvangen, heb je 30 dagen om een volledige restitutie aan te vragen. Je moet zelf de kosten van retourverzending betalen.

Wat als iemand mijn zonnepaneel steelt?

Klik hier voor informatie over het beleid van Ring met betrekking tot diefstal.