Je Ring-apparaten koppelen voor verbeterde beveiliging

Wist je dat je je Ring-apparaten onderling kunt koppelen via de Ring-app zodat je één eenvoudige, volledige Ring van beveiliging voor je huis kunt aanleggen?

Deze functie heet Linked Devices (Gekoppelde apparaten) en sluit je Ring-apparaten onderling aan en levert instructies voor een groep apparaten die ingaan wanneer een van deze apparaten wordt geactiveerd.

In dit artikel worden veelgestelde vragen beantwoord over het koppelen van je apparaten.

Wat is de functie Linked Devices (Gekoppelde apparaten)?

Met Linked Devices kun je je Ring-apparaten onderling koppelen en instructies geven aan een groep apparaten die ingaan wanneer een van deze apparaten wordt geactiveerd. Stel dat er beweging wordt waargenomen door je Ring Video Doorbell. Je ontvangt hierop een melding en je apparaat begint met opnemen* zoals je gewend bent. Op dit moment neemt de functie Linked Devices (Gekoppelde apparaten) het over. Omdat je je Floodlight Cam en Spotlight Cam aan je Video Doorbell hebt gekoppeld, zullen de lampen meteen aangaan en beginnen ook zij meteen opnamen te maken. Op deze manier kunnen je Ring-apparaten samen reageren en je huis beschermen als Ring van beveiliging.

Kun je elk Ring-apparaat aan een ander Ring-apparaat koppelen?

Absoluut. Je kunt alle Ring-toestellen onderling koppelen, waaronder videodeurbellen en beveiligingscamera's. Deze functie vind je in de Ring-app met het nieuwste Android- of iOS-systeem.

Hoe worden automatisch opgenomen gebeurtenissen weergegeven in mijn geschiedenis?

Deze automatisch opgenomen gebeurtenissen worden in de Ring-app aangegeven als een gekoppelde gebeurtenis.

Wanneer de camera op een apparaat wordt geactiveerd door een gekoppeld apparaat, hoe lang zal de camera dan opnemen?

Momenteel is de opnameduur ingesteld op de standaardwaarde van de camera. Deze waarde is 30 seconden voor apparaten op batterijen, zoals de Ring Video Doorbell 2, en één minuut voor apparaten met een eigen voeding, zoals de Floodlight Cam.

Is Ring Protect vereist om apparaten te koppelen?

Nee, maar Ring Protect is wel vereist om de opnamefuncties op alle Ring-apparaten te gebruiken. Daarom dien je je voor elk apparaat te abonneren op Ring Protect Basic en voor elke locatie op Ring Protect Plus als je van opnames gebruik wilt maken. Lampen kunnen nog steeds worden geactiveerd zonder abonnement op Ring Protect.

Klik hier voor meer informatie over Ring Protect.

Klik hier voor meer informatie over Locaties.

Als ik een apparaat met lampen koppel aan een apparaat zonder lampen, gaan de lampen dan overdag aan als het apparaat zonder licht dit activeert?

Standaard is dat wel het geval, maar er is een bedieningselement waarmee je kunt bepalen wanneer de lichten moeten worden ingeschakeld. Dit bedieningselement wordt automatisch weergegeven wanneer je op de optie voor het koppelen en activeren van lampen hebt getikt.

Raakt de batterij sneller leeg als apparaten worden gekoppeld?

Deze functie zorgt er niet voor dat de batterij in je apparaten met batterijvoeding sneller leeg raakt. Als je apparaten echter vaker worden geactiveerd dan voorheen, kan de batterij wel sneller leeg raken.

* Om opnamen in te schakelen, kun je je abonneren op Ring Protect, afzonderlijk verkrijgbaar op Ring.com. Klik hier voor meer informatie over Ring Protect.