Tweestapsverificatie gebruiken voor je Ring-producten

Om onze gebruikers te voorzien van robuuste beveiligingsopties van wereldklasse, biedt Ring de mogelijkheid om optioneel tweestapsverificatie te activeren voor al je Ring-apparaten en -accounts. In dit artikel wordt uitgelegd hoe je tweestapsverificatie kunt gebruiken.

Klik hier voor informatie over wat tweestapsverificatie precies is en waarom je deze verificatie het beste kunt gebruiken voor je Ring-producten.

Tweestapsverificatie activeren of deactiveren

Voer de volgende stappen uit om tweestapsverificatie te activeren of te deactiveren:

Activeren

• Open de Ring-app.

• Tik op het icoontje met drie lijnen in de linkerbovenhoek van het scherm om het menu aan de zijkant te openen.

• Tik op Account.

• Tik op Two-factor Authorization (Tweestapsverificatie) onder Enhance security (Beveiliging verbeteren).

• Tik op Turn on Two-factor (Tweestapsverificatie).

• Geef je wachtwoord op.

• Geef het nummer op van het mobiele apparaat waarop je de verificatiecode wilt ontvangen.

• Geef de zescijferige code op die naar je mobiele apparaat is verzonden.

• Tik op Continue (Doorgaan).

Deactiveren

• Open de Ring-app.

• Tik op het icoontje met drie lijnen in de rechterbovenhoek van het scherm om het menu aan de zijkant te openen.

• Tik op Account Settings (Accountinstellingen).

• Tik op Two-factor Authorization (Tweestapsverificatie) onder Enhance security (Beveiliging verbeteren).

• Tik op Turn off Two-factor (Tweestapsverificatie uitschakelen).

• Geef je wachtwoord op.

• Tik op Continue (Doorgaan).